Sportweddenschappen Toernooien bij Circus

Circus Sportbetting komt met iets nieuws, toernooien voor Sportweddenschappen! Wed op sport en verzamel punten. Aan het einde van het toernooi krijgen de spelers met de meeste punten een prijs. Een mooie bonus bovenop je winst met je sportweddenschappen.

Sportweddenschappen Toernooi

Sportweddenschappen Toernooien

Een Sportweddenschappentoernoooi is simpel. Het enige wat je moet doen is je inschrijven en punten verzamelen. Dit kost niks maar je kan er wel prijzen mee winnen. Zo een sportsbetting toernooi loopt een bepaalde periode. Tijdens deze periode verdienen alle ingeschreven spelers punten voor elke bet die ze doen. Het maakt niet uit voor welke sport deze sportbet is. Voetbalweddenschappen zijn veruit de populairste, maar als je geen interesse hebt in voetbal kun je evengoed wedden op tennis of de Olympische Winterspelen. Voor elke juiste sportweddenschap krijg je punten.
Aan het einde van het toernooi wordt gekeken naar het puntenklassement. De deelnemers met de meeste punten winnen.

Circus de Warm-Up

Dit weekend vindt bij Circus de Warm-Up plaats. Het allereerste sportweddenschappen toernooi van Circus. Het toernooi loopt van 21 februari 2014 tot 23 februari 2014. De top 5 van het klassement wint een bonus van €200.
Alles wat je moet doen om kans te maken op deze bonus is je hier inschrijven en nadien net als iedere week je sportweddenschappen doen bij Circus. Ben jij bij de 5 beste wedders van dit weekend, dan win je!

Dit is slechts een start van sportweddenschappen toernooien. Circus heeft nog veel meer plannen met sportsbetting toernooien in de toekomst. Ze kondigen nu al aan dat binnen 2 weken iets groots te gebeuren staat. Wat dit precies is weten we nog niet maar Circus zegt dat het nog nooit eerder gezien is in België.

Ga naar de website van Circus.

Score: 1

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Contact
Copyright © 2012 - 2019