Sportweddenschappen

Red Fan bij Circus Sportweddenschappen

Telkens als de Rode Duivels een wedstijd spelen doet Circus Sportweddenschappen een actie naar aanloop van de interlands. Deze promoties worden steeds gedaan onder de naam Red Fan. In deze post geven we een overzicht van de huidige acties en voorbeelden van acties in het verleden.

Zweden-België (vrijdag 24/03/2023)

De eerste wedstrijd onder de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco, een nieuwe start voor de Rode Duivels. Hij is ambitieus en heeft een nieuwe selectie spelers. Een aantal spelers van de oudere generatie gaven zelf aan dat ze niet meer met de Rode Duivels zouden spelen. Maar Domenico Tedesco koos er zelf ook voor om een aantal spelers van de “gouden generatie” niet meer op te roepen. Daardoor komt er nu ook meer plaats voor nieuw talent.
Maar er was ook wat controverse rond de selectie, zo zijn er bijna geen spelers uit de Jupiler Pro League geselecteerd. Bij KRC Genk, momenteel leider in de Belgische competitie, kon dit op weinig begrip rekenen. Spelers als Bryan Heynen en Mike Trésor zijn in topvorm en kunnen goede statistieken voorleggen.

Win 10.000 euro in de Red Fan Quiz

Wat valt er te winnen?

Voor deze interland pakt Circus uit met maar liefst 3 x €10.000. Dit zijn de verschillende acties:

  • Speciale quiz Zweden-België met een winst van tot € 10.000 (21/03)
  • Minigame penalty voor een BetXtra +50% (22/03)
  •  11 van de coach pak die € 10.000 (23/03)
  • Voorspel van de eerste scorer en de minuut van het doelpunt om een deel van de € 10.000 te pakken (24/03)
  •  Betere noteringen en BetXtra’s voor de eerste wedstrijd van de kwalificatieronde (24/03)
86 posts
Auteur van dit artikel

Articles
Related posts
Sportweddenschappen

WK 2022 in Qatar, de promoties

Een overzicht van de verschillende promoties, bonussen en aanbiedingen bij de Belgische sportweddenschappen aanbieders tijdens het wk voetbal 2022 in Qatar.
Sportweddenschappen

België op het WK 2022 in Qatar

Dit jaar vindt er in Qatar het WK voetbal plaats. Het gaat van start op 21 november 2022. Wij bekijken wat de kansen zijn van onze Belgische Rode Duivels op het WK2022.
Sportweddenschappen

Goldenpalace.be Sportweddenschappen

Sinds kort kun je bij goldenpalace.be ook meedoen aan sportweddenschappen. Goldenpalace.be heeft een B+ licentie van de Belgische Kansspelcommissie en kan dus volledig legaal weddenschappen aanbieden. Zoals we al eerder vermelden bied goldenpalace.be ook poker en een online casino aan. Naast sportweddenschappen vind je bij goldenpalace.be ook weddenschappen op andere populaire thema’s. Zo kon je eerder deze maand gokken wie de nieuwe paus werd.