Jupiler Pro League: alle wedstrijden te zien bij Unibet

Ben je een grote voetballiefhebber? Volg je onder andere de Belgische competities op de voet? Plaats je ook online sportweddenschappen? Als je ingeschreven bent bij de online broker Unibet, kan je nu alle wedstrijden uit onze nationale eerste klasse volgen op hun website. Geniet er vandaag al van!

banner

De Jupiler Pro League live op je scherm

Als je graag sportweddenschappen plaatst, is het natuurlijk aangenaam als je de wedstrijden waarop je gewed hebt live kan volgen. Dan kan je de actie op de voet volgen en weet je snel of je gewonnen hebt of niet. Er zijn spijtig genoeg niet veel zenders die de wedstrijden uit de Belgische competitie tonen zonder extra kosten. Er zijn wel een paar websites waar er commentaren worden geschreven over de wedstrijd of je kan ook de radio gebruiken, maar live beelden geven toch een extra dimensie. Dankzij de online broker Unibet, kan je nu alle wedstrijden uit de Belgische eerste klasse live op hun website volgen dankzij een uitstekende streaming-dienst. Zo moet je geen enkele voetbalactie meer missen.

Voetbal uit heel Europa en dus nu ook uit België

Omdat ze bij Unibet weten hoe populair weddenschappen op voetbalwedstrijden zijn, kan je op hun website reeds wedstrijden volgen uit de Proximus League, La Liga, Serie A, Bundesliga en nog veel meer. Speciaal voor hun Belgische leden, hebben ze nog een competitie aan hun aanbod toegevoegd. Het gaat om de wedstrijden uit de Belgische eerste klasse of de Jupiler Pro League. Als je dus fan bent van Anderlecht, van Club Brugge, van AA Gent of van eender welke andere club uit deze competitie, kan je al de wedstrijden van je favoriete ploeg live volgen op hun site.

Ten minste €0,10

Alle wedstrijden worden dus live uitgezonden. Je kan zelf de taal van de commentatoren kiezen. De wedstrijden worden uitgezonden in het Frans, het Nederlands en het Engels. De enige voorwaarde die aan deze dienst verbonden is, is dat je ten minste €0,10 op je spelersrekening moet hebben. Als dat niet het geval is, kan je natuurlijk altijd een van de veilige en betrouwbare betalingsmethoden kiezen die door Unibet aangeboden worden.

unibet tv screenshot

De kanshebbers voor de titel in 2018

Wie zijn nu de kanshebbers voor de titel van het seizoen 2017-2018? Anderlecht is natuurlijk de actuele landskampioen en ze hebben hun ploeg al versterkt door 2 belangrijke aankopen. Sven Kums en Matz Sels waren 2 belangrijke acteurs van de titel van AA Gent 2 jaar geleden en zullen waarschijnlijk dezelfde rol spelen voor de ploeg uit Brussel. Club Brugge heeft een nieuwe trainer met weinig ervaring en AA Gent heeft zijn ploeg nog verder uitgebouwd en bezit, met Hein Vanhaezebrouck, een zeer ervaren coach. Zal dat genoeg zijn om Anderlecht tegen te houden?

banner

Ben je op zoek naar een manier om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League live te bekijken? Ken je de online broker Unibet al? Ga vandaag naar hun site en ontdek hun nieuwe streamingsaanbod.

Score: 5

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Contact
Copyright © 2012 - 2019