circus pro league challenge banner
Sportweddenschappen

WK 2022 in Qatar, de promoties

In deze post geven we je een overzicht van de verschillende acties, bonussen en promoties op voetbalweddenschappen bij de verschillende Belgische sportweddenschappen aanbieders. Tijdens de wereldbeker voetbal blijven we deze post aanpassen met de nieuwste aanbiedingen.

Het WK voetbal van 2022 vindt plaats in Qatar. Er is heel wat controverse rond maar wij gaan ons enkel op het sportieve focussen. Je kan tal van websites en kranten vinden met meer informatie rond deze controversiële thema’s. Voor meer informatie over de Rode Duivels tijdens deze wereldbeker voetbal kun je onze post België op het WK 2022 in Qatar lezen.

Circus

Bij Circus Sportweddenschappen zetten ze groot in tijdens dit WK, hun grootste promotie is de Red Fan Challenge waar ze meer dan 20.000 euro in cash en 3 iPhone’s 14 weggeven.

Red Fan Challenge banner

Red Fan Challenge

De Red Fan Challenge is een gratis competitie waarin je de score kunt voorspellen van alle wedstrijden van dit WK. Je verdient punten voor alle correct gegokte uitslagen en deze punten komen in een klassement. De beste 10 spelers winnen een geld bedrag, voor de winnaar is dit 10.000 euro. Bovendien krijgen de 10 beste in het klassement ook nog eens een nieuwe iPhone 14!

Wed tegen Ronaldinho

Een leuke extra is dat Ronaldinho ook meedoet aan de Red Fan Challenge van Circus. Doorheen het toernooi kun je de voorspellingen van Ronaldinho volgen en staat hij ook in het klassement van de Red Fan Challenge. De 500 beste spelers die Ronaldinho kunnen verslaan krijgen 100 euro aan het einde van het toernooi.

Dagelijks hogere noteringen

Tot slot heeft Circus Sportweddenschappen dagelijks een aantal hogere noteringen voor specifieke weddenschappen. Voor deze extra hoge noteringen kun je dagelijks terecht in hun blog.

Klik hier om naar Circus Sportweddenschappen te gaan en mee te doen met hun WK promoties voor Qatar 2022.

Unibet

Als een van de grote sportweddenschappen aanbieders in België kan Unibet natuurlijk niet anders dan met een speciale aanbieding komen. Zo geven ze 100.000 euro weg per wedstrijd van België. Dit is dus minimum 300.000 euro als België enkel de groepsfase speelt. Gaan ze verder dan dat dan komt er telkens 100.000 euro bij.

Unibet Fanzone

100.000 euro voor het Gouden Doelpunt

Dit is de promotie waar Unibet Sportweddenschappen mee uitpakt tijdens dit WK in Qatar. Bij elke wedstrijd van de Rode Duivels geeft Unibet 100.000 euro weg als iemand kan voorspellen in welke minuut het openingsdoelpunt valt, wie de goal maakt en wat de eindstand van de wedstrijd is. Als meer dan 1 speler de correcte voorspelling doet dan wordt de prijzenpot verdeeld onder de winnaars.
Het is een mooie aanbieding maar wel heel moeilijk te voorspellen. Gelukkig is het gratis om deel te nemen dus je verliest niets als je het fout gokt.

100% profit boost

Voor een aantal van de WK wedstrijden geeft Unibet een profit boost van 100%. Om in aanmerking te komen voor de profit boost moet het een enkelvoudige weddenschap zijn met een minimumnotering van 1.50 en een maximuminzet van 5 euro.
De maximale extra winst die je met deze profit boost kunt krijgen is 100 euro.

Flash boosts

Om spelers regelmatig te laten inloggen op Unibet zijn er de Flash Boosts. Dit zijn korte aanbiedingen met verhoogde noteringen op wedstrijden van het wereldkampioenschap. De flashboosts komen op willekeurige momenten en zijn van korte duur. De flash boost is zichtbaar in een speciale banner in de sportlobby van Unibet.

Dagelijkse mysterieuze aanbiedingen en verhoogde noteringen

Elke dag komt Unibet met mysterieuze aanbiedingen voor voetbalwedstrijden van het WK2022. Wat deze aanbiedingen zijn kun je dagelijks zelf ontdekken door in te loggen bij Unibet. De voorwaarden van deze promotie kun je dagelijks zien in je Mijn Boosts sectie.

Ook zullen er elke dag verhoogde noteringen zijn op bepaalde weddenschappen.

Klik hier om naar Unibet Sportweddenschappen te gaan en van deze aanbiedingen te profiteren.

Related posts
Casino

WOWPOT!

WOWPOT is een progressieve jackpot van Microgaming. De jackpot is te spelen op 8 slots en is nu meer dan €28.000.000 groot!
Sportweddenschappen

Red Fan bij Circus Sportweddenschappen

Telkens als de Rode Duivels een interland spelen doet Circus Sportweddenschappen speciale acties onder de naam Red Fan. In deze post krijg je een overzicht.
Sportweddenschappen

België op het WK 2022 in Qatar

Dit jaar vindt er in Qatar het WK voetbal plaats. Het gaat van start op 21 november 2022. Wij bekijken wat de kansen zijn van onze Belgische Rode Duivels op het WK2022.