Sportweddenschappen

Start Jupiler Pro League Wedden

Sportweddenschappen

Start Jupiler Pro League Wedden

Dit weekend start de Jupiler Pro League opnieuw. Na de wereldbeker hebben de voetbalfans even rust gehad. Maar nu kan de spanning weer beginnen met de Belgische voetbalcompetitie.
Natuurlijk is dit ook een goede reden voor Unibet om een nieuwe promotie te doen, elke speler krijgt risicoloze sportweddenschap tot 5 euro bij Unibet Sportweddenschappen.

Unibet €60 bonus

Unibet 5 euro gratis

Een weddenschap doen zonder dat je geld kunt verliezen. Dit is zeker de moeite waard om te doen als je nog geld op je Unibet account hebt staan. Je kan immers niets verliezen, enkel winnen. Als je nog geen geld op je account hebt staan is dit misschien een goede reden om een storting te doen. Deze promotie loopt tot zondagavond 27 juli 2014 om 21u30.
Voor mensen die nog geen account hebben bij Unibet is er natuurlijk nog altijd de eerste inschrijvingsbonus. Met deze sportweddenschappen bonus krijg je een risicoloze weddenschap tot €60! Schrijf je hier in.

Jupiler Pro League

De Belgische voetbalcompetitie, de Jupiler Pro League, gaat vrijdagavond 25 juli 2014 van start. De eerste wedstrijd is Standard-Charleroi. Op zaterdag neemt Club Brugge het op tegen Waasland-Beveren. Zondag kun je nog genieten van KV Mechelen-Racing Genk en Anderlecht speelt tegen nieuwkomer Moeskroen-Péruwelz.
De eerste topmatch kunnen we dit jaar op speeldag 6 verwachten. Dan neemt Club Brugge het op tegen Anderlecht in het Jan Breydelstadion. Dit is op zondag 30 augustus 2014.

Wij wensen je alvast veel plezier met het nieuwe voetbalseizoen.

Schrijf je hier in

Related posts
Sportweddenschappen

WK 2022 in Qatar, de promoties

Een overzicht van de verschillende promoties, bonussen en aanbiedingen bij de Belgische sportweddenschappen aanbieders tijdens het wk voetbal 2022 in Qatar.