Finales van de Australian Open

Op Maandag 13 Januari is het eerste grote grandslamtoernooi van het tennis seizoen weer begonnen: De Australian Open. Na vele voorrondes zijn nu dan de finalisten bekend gemaakt. De dames spelen op 25 januari de finale en voor de heren is de grote ontknoping op 26 januari. Hoe zit het met de kansen? Wie worden de grootste winnaars van dit jaar?

Unibet Tennis

Dames (Li Na – Dominika Cibulkova)

De vrouwelijke finalisten van de Australian open 2014 zijn Li Na en Dominika Cibulkova. Li Na, een Chinese tennisser versloeg in de halve finale Eugenie Bouchard. De Slowaakse Dominika Cibulkova versloeg op haar gemak Agnieszka Radwanska in de halve finale. Zaterdag wordt de finale gespeeld en wordt bekend wie van deze twee dames er met de titel vandoor gaat. De finale wordt de 5e keer dat de dames tegen elkaar spelen. Alle eerdere ontmoetingen werden gewonnen door Li Na, dit maakt haar dan ook favoriet. Ook is Li Na eerder al heel dichtbij de titel geweest, toen ze in 2013 de finale speelde tegen Viktroyja Azarenka. Voor de Slowaakse Cibulkova is het de eerste keer dat ze in de finale speelt. Op Unibet zijn de Odds nu 1.38 voor Li Na en 3.10 voor Dominika Cibulkova.

edit: Li Na heeft de finale van de Australian Open 2014 gewonnen met 7-6 en 6-0.

Heren (Stanislas Wawrinka – Rafael Nadal)

De finalisten van dit jaar zijn bij de heren de Zwitserse Stanislas Wawrinka en de Spaanse Rafael Nadal. Wawrinka won de finale plek nadat hij in de halve finale Tomás Berdych heeft verslagen. Nadal heeft de finale bereikt door zijn tegenstander Federer te verslaan. De twee winnaars zijn allebei erg gewaagd aan elkaar, toch is Nadal de favoriet. Dit komt mede doordat hij dit toernooi al een keer gewonnen heeft. Wawrinka is echter heel goed in het spelen op ‘’Clay’’. Dit is het soort veld waar ook in de Australian Open finale op wordt gespeeld. Dus dit kan weer in zijn voordeel werken waardoor hij ook zeker een kans maakt. Op Unibet zijn de Odds op dit moment 1.18 voor Nadal en 5.00 voor zijn tegenstander Wawrinka. In 2012 heeft Nadal ook in de finale gestaan maar die heeft die verloren tegen Đoković. Hij ging er in 2009 wel met de titel vandoor. Voor Wawrinka wordt het de eerste keer in de finale van de Australian Open.

Samenvatting

Het worden dus weer spannende finales bij zowel de vrouwen als de mannen. De tenniswereld was ook toe aan nieuwe deelnemers in de finale. De Spaanse Rafael Nadal is favoriet bij de mannen, en de Chinese Li Na is de grote favoriet bij de vrouwen. Aankomend weekend worden de wedstrijden gespeeld, het wachten op de grote ontknoping duurt dus niet meer lang.

Wed op de Australian open bij Unibet.

Score: 0

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Privacy Policy - Contact
Copyright © 2012 - 2020