Sportweddenschappen

Verslaat Chelsea dit weekend Manchester City?

Sportweddenschappen

Verslaat Chelsea dit weekend Manchester City?

Ben je een grote fan van Chelsea FC? Ben je zeker dat dit weekend Chelsea de topper gaat winnen tegen Manchester City? Heb je nog nooit gewed? Maak dan zeker gebruik van de geweldige promotie van Ladbrokes Sportweddenschappen.

Chelsea Manchester City Ladbrokes

Nummer 1 tegen nummer 2

Deze zaterdag staat de topper uit de Barclays Premier League op het programma. De nummer 1 uit het klassement, Chelsea FC, neemt het thuis op tegen de nummer 2, Manchester City. Dat de vonken er vanaf zullen springen staat nu al vast.

Maar om het allemaal nog wat spannender te maken, heeft de online bookie Ladbrokes een geweldige online sportweddenschap bedacht.  Als Chelsea deze wedstrijd wint, krijgt je van Ladbrokes 6 maal je inzet terug.

Er zijn wel een paar voorwaarden verbonden aan deze ongelofelijke promotie. Ten eerste geldt het alleen maar voor de nieuwe leden. Om te kunnen genieten van deze kans, moet je dus een spelersrekening openen op vrijdag 30 januari 2015 of op zaterdag 31 januari 2015 (voor het einde van de wedstrijd natuurlijk). Ten tweede mag je maximaal €10 wedden tijdens deze promotie. Met andere woorden, je kan maximaal €60 (6×10) winnen. Je moet er ook opletten dat als je, als nieuwe speler, op Chelsea wed, dan zal je je de gewone welkomstbonus van Ladbrokes niet meer kunnen ontvangen.

Wie gaat er winnen?

Op deze vraag gaan de Chelsea-supporters “Chelsea” antwoorden en de Man City –supporters “Man City”. Dat spreekt voor zich. Maar laten we even een objectieve kijk nemen naar de kansen van beiden teams. Laten we niet vergeten dat de heenwedstrijd op 1-1 eindige met een late goal van Frank Lampard, de speler die jaren voor Chelsea speelde, maar nu een jaartje bij de club uit Manchester speelt.

Chelsea staat momenteel op kop en heeft 5 punten voorsprong op Manchester City. Ze zijn het team die dit jaar ook het mooiste voetbal speelde en er lopen daar ook 2 Belgen rond met Thibaut Courtois en Eden Hazard, die beiden in bloedvorm zijn. Chelsea heeft een mindere vorm gekend in de drukke kerstperiode waardoor Manchester City op gelijke hoogte was teruggekomen, maar momenteel zijn ze weer op hun beste niveau. Dit hebben ze deze dinsdag nog aangetoond door hun overwinning tegen Liverpool in de League Cup.

Manchester City is natuurlijk de kampioen van vorig jaar en zit ook boordevol sterren, zoals onze Vincent Kompany en Sergio Aguero. Maar de laatste tijd loopt het wat minder voor de Citizens. Ze hebben onlangs nog een andere topper verloren, thuis tegen Arsenal. Ze zijn ook verrassend uit de FA Cup na hun nederlaag tegen Middlesbrough, een ploeg uit de tweede klasse. Maar een ploeg zoals Manchester City kan nooit op voorhand afgeschreven worden.

Om de topper uit de Barclays Premier League extra in de verf te zetten, lanceert Ladbrokes een geweldige promotie. Als Chelsea wint, winnen alle nieuwe spelers 6 maal hun inzet. Ga dus naar hun site, schrijf je in en let the games begin!