Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Verdien een cashback van €200 bij Bet777

Sportweddenschappen

Verdien een cashback van €200 bij Bet777

Volg je een bepaalde Europese voetbalkampioenschap op de voet, zoals de Spaanse La Liga of de Engelse Premier League? Ken je alles over golf, tennis of Formule 1? Word dan vandaag nog lid van de online broker Bet777 om deze kennis te gebruiken om online sportweddenschappen te winnen. Als nieuw lid, krijg je bij deze online broker een cashback ter waarde van €200.

Bet777 Cashback

Een cashback van €200

Als je lid wordt van een online casino of online broker, moet je altijd even wennen aan de site, aan hun manier van werken en zo verder. Alles is nieuw en dus kunnen er fouten gebeuren. Om nieuwe spelers in deze beginfase een beetje te helpen, heeft Bet777 een nieuwe welkomstpromotie ontworpen. Spelers die zich voor het eerste keer bij deze online broker inschrijven, krijgen een cashback van €200. Een cashback is een type promotie die brokers gebruiken om geld terug te geven aan leden die bijvoorbeeld een foute wedenschap hebben geplaatst. Dit laat hen toe de werkwijze van de broker te leren kennen en een beetje meer risico in hun weddenschap te plaatsen.

2 x €100

Hoe ziet deze cashback van €200 eruit? Om te beginnen moet je eerst geld op je spelersrekening storten. Zonder geld kan je namelijk niet wedden. Hiervoor kan je een van de vele veilige betalingsmethodes gebruiken die Bet777 ter beschikking stelt. Daarna kan je je eerste wedenschap kiezen. Omdat het je eerste weddenschap is, moet je een sport en een ploeg kiezen die je goed kent. Zo heb je meer kansen om te winnen. Je mag wel enige risico nemen in het plaatsen van je eerste weddenschap dankzij de welkomstpromotie van Bet777. Als je dan je eerste weddenschap wint, ontvang je je winsten en mag je verder spelen. Maar als je je eerste weddenschap verliest, dan zal Bet777 €100 op je rekening terugstorten op de volgende werkdag. Dit is het eerste deel van de €200 cashback.

Het tweede deel gaat van start na je tweede storting. Op je eerstvolgende weddenschap na je tweede storting gelden dezelfde regels. Als je wint, krijg je je winsten zoals gewoonlijk. Als je verliest, wordt er €100 teruggestort op je spelersrekening. Vergeet niet hiervoor een mail te sturen naar support@bet777.be. Zonder mail, zal je het tweede deel van deze cashback niet krijgen.

Enkele belangrijke voorwaarden

Aan deze cashback promotie voor nieuwe spelers hangen een aantal voorwaarden. Ten eerste moeten de weddenschappen waarop je wedt ten minste een quotering hebben van 1.70. Als je zou kiezen voor een combi of systeemweddenschap, dan moet elk individuele weddenschap een minimum quotering hebben van 1.70.

Een tweede voorwaarde is dat je het bedrag van de cashback eerst 3 maal moet rondspelen voordat je je bonus kan gebruiken. Weddenschappen op virtuele sporten tellen niet mee voor deze promotie.

Als nieuw lid bij de online broker Bet777 krijg je nu als welkomstbonus een cashback van €200. Deze cashback is verdeeld onder de eerste weddenschappen die je plaats na je eerste 2 stortingen. Word nu lid op hun site en geniet van deze cashback van €200.