Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Geert De Vlieger: het nieuwe lid van Tipico

Sportweddenschappen

Geert De Vlieger: het nieuwe lid van Tipico

Als je van online sportweddenschappen houdt, ken je zeker en vast de online broker Tipico. Als je van het Belgische voetbal houdt, ken je zeker en vast de ex-top doelman Geert De Vlieger. Nu gaan deze 2 samenwerken, want Geert De Vlieger wordt het nieuw lid van de SafeHandsArmy van Tipico.

Tipico Jou weddenschap in goede handen

Derde lid van de SafeHandsArmy

De online broker heeft onlangs aangekondigd dat ze een nieuw lid hebben toegevoegd aan hun SafeHandsArmy. Het gaat om niemand minder dan onze ex-doelman van de Belgische nationale ploeg, Geert De Vlieger. Vanaf het EK 2016 in Frankrijk, zal hij in talloze reclamecampagnes te bewonderen zijn.

Deze aanwerving is een duidelijk teken dat Tipico zijn aanwezigheid in België wilt vergroten. Dit heeft Christian Gruber, directeur van de firma Tipico Deutschland Marketing und Vertriebs GmbH ook duidelijk uitgelegd: “Wij zijn trots dat wij met Geert De Vlieger nog een andere uitmuntende doelman voor onze SafeHandsArmy konden winnen. Voortaan zal hij het merk Tipico in zijn vaderland België waardig vertegenwoordigen en onze commerciële activiteiten daar ondersteunen.”

Voor Geert De Vlieger zelf is dit ook een geweldige opportuniteit. Na het beëindigen van zijn voetbalcarrière in 2011, is hij aan de slag geweest als voetbalanalist voor een aantal televisiezenders. Nu treedt hij dus in de wereld van de online sportweddenschappen en lijkt daar zeer tevreden over: “Het merk Tipico staat voor maximaal entertainment en een veilige beleving van weddenschappen. Daarom verheug ik mij op mijn nieuwe taken en op de samenwerking met mijn beroemde collega’s en merkambassadeurs uit Duitsland, Denemarken en Oostenrijk.”

SafeHandsArmy

De online broker Tipico is een van de jongste broker op het internet. Maar zeer snel hebben ze een naam voor zichzelf opgebouwd als een betrouwbare aanbieder van online sportweddenschappen. Al de financiële transacties die door hun website gaan worden beveiligd door gerenommeerde partners en ze bieden een weide waaier aan wedmogelijkheden aan.

Tipico heeft een Duits afkomst en waarschijnlijk voor deze reden werd het eerste bekende gezicht van deze broker de Duitse ex-doelman Oliver Khan. Iedereen die een beetje het internationaal voetbal volgt, herinnert zich ongetwijfeld deze blonde doelman die jarenlang het doel van Bayern München en het Duitse nationale ploeg met heel veel succes heeft verdedigd.

Maar zelfs de beste doelman heeft hulp nodig van zijn verdediging. Tipico dacht dat Oliver Khan wel een handje nodig had om hun merk te representeren. Wie beter dan een andere zeer succesvolle doelman kon deze rol invullen? Naast Oliver Khan, stond er dus nu ook Peter Schmeichel, de flamboyante ex-doelman van Manchester United, in de SafeHandsArmy. Dit duo heeft gedurende lange tijd professioneel advies en betrouwbare hulp aangeboden aan al de leden van deze online broker.

Om hun SafeHandsArmy te versterken, heeft de online broker Tipico hulp gevraagd aan onze landgenoot Geert De Vlieger. Naast 2 andere topdoelmannen, Olivier Khan en Peter Schmeichel, vertegenwoordigt hij nu ook het merk van Tipico. Vanaf deze zomer, tijdens het Europees Kampioenschap in Frankrijk, zal onze landgenoot te bewonderen zijn in verschillende reclamecampagnes. Als je hierover meer wilt weten, moet je vandaag nog naar hun site surfen.