Ga met Goldenpalace.be naar het WK in Brazilië

Goldenpalace.be doet wel vaker leuke promoties. Maar dit is toch wel een speciale, zeker voor voetbalfans. Een speler van Goldenpalace.be sportsbetting mag met de Rode Duivels naar Brazilië voor het WK 2014.

Rode Duivels WK 2014 Brazilië

Belgische Trots, de Rode Duivels

De Rode Duivels zijn populairder dan ooit. In tegenstelling tot een paar jaar geleden laten zijn de stations binnen de kortste keren uitverkocht als de Rode Duivels een wedstrijd spelen. Ons nationale voetbalteam doet het dan ook fantastisch. Een ploeg vol topspelers die in de beste ploegen van Europa spelen.
Ook Goldenpalace.be is het niet ontgaan dat de Duivels zo populair zijn. Daarom hebben ze nu een fantastische promotie gestart. Een van de spelers die wedden op onze Rode Duivels bij hun sportsbetting mag volgend jaar mee naar Brazilië. Daarbovenop mag hij ook nog iemand meenemen.

Deelnemen aan de Rode Duivels promotie

Wat moet je nu precies doen om kans te maken op dit pakket ter waarde van ongeveer €4000?
Je moet ten minste 2 weddenschappen doen op de volgende wedstrijden van de Rode Duivels. De inzet van deze voetbalweddenschappen moet minstens €5 zijn. En het moet op de wedstrijd tegen Kroatie van vrijdag (11 oktober) en/of de wedstrijd tegen Wales dinsdag (15 oktober) zijn.
Verder moet je ook niet vergeten om je in te schrijven op de wedstrijdpagina. Als je nog geen lid bent van Golden Palace kun je je hier registreren.

Veel succes!

Score: 5

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Contact
Copyright © 2012 - 2019