Casino

Vertrek naar de World Cup in Rusland met betFIRST

Ben jij de grootste fan van de Rode Duivels? Volg je al hun wedstrijden op de voet? Dan moet je zeker verder lezen, want de online broker betFIRST heeft een ongelofelijke promotie bedacht. De naam van deze promotie is Road Trip to Russia. Ben je al geïnteresseerd?

banner

Een zomer vol voetbal

Als je van voetbal houdt zal je je deze zomer zeker niet vervelen. Want van donderdag 14 juni 2018 tot en met zondag 15 juli 2018 vindt de Wereldbeker plaats in Rusland met al de beste voetballanden uit de hele wereld. Na een schitterende kwalificatiecampagne, doet onze nationale ploeg ook mee. Meedoen? Ze hebben zelf een kans op de eindoverwinning. Dat zou echt schitterend zijn voor Kevin De Bruyne, Vincent Kompany, Jan Vertonghen en voor de rest van de groep. Maar dat zou ook schitterend zijn voor een van de leden van betFIRST, want deze online broker stuurt een van zijn leden met 2 vrienden op een road trip naar Rusland om alle wedstrijden van de Rode Duivels live te volgen. Om deze ongelofelijke prijs te winnen, moet je wel 3 etappes vervolledigen. Lees hieronder wat deze etappes inhouden.

Eerste etappe

Tijdens de eerste etappe, neem ij de plaats in van Roberto Martinez, de bondscoach van de nationale ploeg. Tijdens een persconferentie, die door jou georganiseerd en gefilmd wordt, maak jij de namen bekend van de 2 vrienden die met jou mee naar Rusland mogen. Gebruik jij dezelfde criteria om deze vrienden te kiezen als een echte coach? Het is jouw eigen keuze.

Deze video mag maximum 30 seconden duren en moet grappig en fun zijn. Je moet deze video dan ook nog posten op de Facebook-pagina van de Road Trip to Russia promotie en deze delen in publiek-modus. Hierna komt de tweede etappe.

Tweede etappe

Voor de tweede etappe, moet je met je 2 gekozen vrienden naar de burelen van betFIRST komen. Daar moeten jullie dan, zoals echte professionele voetbalcommentatoren, commentaar geven op een specifieke voetbalfase uit de Wereldbeker-geschiedenis van de Rode Duivels, namelijk de acrobatische goal van Marc Wilmots tegen Japan, tijdens de Wereldbeker in Frankrijk in 2002. Dit moet ook op een grappige en fun manier gebeuren.

Derde etappe

Wanneer jullie commentaar geven op deze memorabele goal van onze ex-bondscoach, Marc Wilmots, worden jullie ook gefilmd door een echte journaliste. Aan de hand van deze video, zal zij dan beslissen welke ploeg deze zomer naar Rusland mag rijden.

Als zij jouw ploeg uitkiest, betekent dat dan dat jullie vele kilometers zullen moeten afleggen om naar de verschillende Russische steden te rijden waar de Belgische ploeg hun groepswedstrijden spelen. Tijdens deze ongetwijfeld ongelofelijke reis, zullen jullie dan ook grappige en emotionele beelden moeten filmen, die wij dan op betFIRST TV zullen uitzenden. Deze beelden mogen bijvoorbeeld van andere mensen zijn tijdens de wedstrijden of van jullie voor en na de wedstrijd. Hier ook, mogen jullie zelf kiezen wat jullie filmen.

banner

Ben je een grote van roadtrips en van de Rode Duivels? Ben je ook al lid van de online broker betFIRST? Ga dan vandaag nog op hun website en ontdek de ongelofelijke Road Trop to Russia promotie.