Slot Reviews

South Park Reel Chaos

Ben je een super grote fan van Cartman, Kenny, Stan en Kyle? Hou je ook af en toe om met slots te spelen op je computer? Dan moet je zeker dit nieuwe slot South Park Reel Chaos uitproberen.
In dit slot bestrijden Cartman, Kenny, Stan en Kyle als superhelden de boosaardige Professor Chaos. Elk personage geeft je op zijn manier de mogelijkheid om extra winsten op te stapelen en dan is er nog een bonus spel met een speciaal personage.

Een online slot van NetEnt

Dit leuke slot is ontwikkeld door NetEnt (voluit Net Entertainment) en kon je vroeger bij Unibet spelen. Het was het tweede spel over South Park dat door deze bekende slot ontwikkelaar gelanceerd werd. En ook hier zijn de graphics en de geluiden uitstekend.
In deze versie komen onze 4 vrienden uit het Amerikaanse South Park terug als superhelden. Hun geliefde stad wordt geteisterd door de boosaardige Professor Chaos en zijn aanhangers. En natuurlijk is het weer aan onze 4 vrienden om hun stad te redden.

South Park Reel Chaos - Screenshot
South Park Reel Chaos – Screenshot

Een speciale optie per superheld uit South Park

De indrukwekkende graphics en geluiden brengen je onmiddellijk in de eigen sfeer van South Park. Maar natuurlijk  is er veel meer in dit spel dan alleen maar geluidseffecten. Het spel heeft onder meer 4 speciale onderdelen. Een spel per South Park-held. Er is uiteraard ook een bonus spel, maar dat laten we voor het laatste.

Onze goede vriend, Cartman, neemt zoals gewoonlijk de leiding en gaat achter General Disarray aan. Gedurende zijn jacht laat Cartman wild symbolen achter. Hierdoor kan je aardige winsten opstapelen.

Wanneer de gemaskerde Kenny te voorschijn komt, moet je goed opletten. Door met Professor Chaos te worstelen, geeft Kenny vermenigvuldigers van 3 tot 5 maal vrij voor je winnende lijn. Maak hier zeker gebruik van om je winsten te vermenigvuldigen en zo snel je bankroll te verhogen.

Maar het is Stan die je het meeste zal helpen. Stan gebruikt zijn mentale krachten om de reels te herstellen. Hierdoor blijven de reels draaien totdat je een winnende combinatie verkrijgt. Het gaat om een progressieve vermenigvuldiger. Deze zal blijven verhogen tot maximum 10 maal zolang je niet wint. Zo is het mogelijk dat je je inzet 1212 maal vermenigvuldigt. Dat is wel heel aantrekkelijk.

Kyle daarentegen bestrooit het spel met overlappende wild symbolen door met zijn laserwapen zijn vijanden te beschieten. Als deze wild symbolen op de juiste plek terecht komen, kan dit tot grote winsten leiden.

Een super bonus spel met de Mintberry Crush

Mintberry Crush is een speciaal personage. Hij is half man en half bes. Maar hij is zo sterk dat hij de 4 vijanden van onze South Park vrienden bestrijdt. Het bonus spel wordt beëindigd wanneer alle 4 de boosdoeners verslagen zijn of wanneer Mintberry Crush verliest.

Je komt in de bonusronde terecht wanneer je 3 bonussymbolen bekomt op de eerste, de derde en de vijfde reel. Telkens een vijand verslagen is worden je winsten met 4 vermenigvuldigd. Als de 4 slechteriken verslagen zijn, krijg je nog een overwinningsbonus. Deze bonus bestaat uit een cash-prijs.

Samenvatting

South Park Reel Chaos is een meeslepend slotspel van NetEnt waarin de geliefde personages als superhelden strijden tegen Professor Chaos. Geniet van unieke functies per held die je winsten verhogen en duik in een spannend bonus spel met Mintberry Crush. Een perfecte mix van humor en actie.

85 posts
Auteur van dit artikel

Articles
Related posts
Slot Reviews

Mega Fortune

Duik in de wereld van Mega Fortune, waar luxesymbolen en enorme jackpots samenkomen voor een onvergetelijke speelervaring. Dit iconische slotspel belooft niet alleen spannende gameplay, maar ook de kans om in één klap miljonair te worden.
Slot Reviews

Jurassic Park - Online Slot

Jurassic Park – Online Slot is een slot ontwikkeld door Quickfire van Games Global. Het slot is helemaal in het thema van de film, inclusief afbeeldingen van de acteurs.
Slot Reviews

Mona Lisa Jewels

Mona Lisa Jewels, gebaseerd op het wereldberoemde schilderij de Mona Lisa van Leonardo Da Vinci. Het slot werd ontwikkeld door iSoftBet.