Slot Reviews

Mona Lisa Jewels

Mona Lisa Jewel is een slot gebaseerd op het wereldberoemde schilderij de Mona Lisa van Leonardo Da Vinci en werd ontwikkeld door iSoftBet.

Mona Lisa Jewels - screenshot
Mona Lisa Jewels – screenshot

Mona Lisa Jewels Slot

Mona Lisa Jewels is een slot van 5 reels met ieder 3 symbolen. In totaal zijn er 25 mogelijke winstlijnen. Zoals bij bijna alle slots zijn er bij Mona Lisa Jewels, wild en scatter symbolen. 3 scatter symbolen leveren 10 gratis spins op.
Bij 2 juweel symbolen op de eerste rol krijg je 2 gratis juweel spins. Tijdens deze gratis juweel spins worden de wild en juweel symbolen automatisch vastgehouden.
Maar het belangrijkste is waarschijnlijk de Jackpot die kan oplopen tot €25.000. Om deze jackpot te kunnen winnen moet je het maximum inzetten. De Progressive Jackpot wordt geactiveerd bij 5 Progressive Jackpot symbolen op een actieve rij.
Deze game is ook beschikbaar als mobiel slot. Dus speelbaar op je smartphone.

Mona Lisa van Leonardo Da Vinci

Het is waarschijnlijk een van de meest beroemde schilderijen, zo niet het meest beroemde schilderij, ter wereld. De Mona Lisa of La Gioconda is tussen 1503 en 1506 geschilderd door Leonardo Da Vinci. De vrouw in het schilderij heeft een zeer mysterieuze blik en glimlach.
Dit kunstwerk hangt in het Louvre in Parijs. Het komt veel voor in boeken en films. Nu dus ook in een online casino slot.

Veel plezier!

86 posts
Auteur van dit artikel

Articles
Related posts
Slot Reviews

Mega Fortune

Duik in de wereld van Mega Fortune, waar luxesymbolen en enorme jackpots samenkomen voor een onvergetelijke speelervaring. Dit iconische slotspel belooft niet alleen spannende gameplay, maar ook de kans om in één klap miljonair te worden.
Slot Reviews

South Park Reel Chaos

Ontdek South Park Reel Chaos, een meeslepend slotspel van NetEnt waarin de geliefde personages als superhelden strijden tegen Professor Chaos. Geniet van unieke functies per held die je winsten verhogen en duik in een spannend bonus spel met Mintberry Crush. Een perfecte mix van humor en actie.
Slot Reviews

Jurassic Park - Online Slot

Jurassic Park – Online Slot is een slot ontwikkeld door Quickfire van Games Global. Het slot is helemaal in het thema van de film, inclusief afbeeldingen van de acteurs.