Sportweddenschappen

Win een €50 cashback bij Unibet tijdens EK 2016

Sportweddenschappen

Win een €50 cashback bij Unibet tijdens EK 2016

Wacht je vol ongeduld op het begin van het Europees Voetbalkampioenschap in Frankrijk? Heb je al je weddenschappen al geplaatst voor dit ongelofelijk tornooi? Bij de online broker Unibet, krijgen de spelers waarvan de ploeg uitgeschakeld zou worden door een reeks strafschoppen een cashback van €50. Lees er hier alles over.

EK Cashback

EK 2016

Duitsland, Frankrijk, IJsland, Engeland en België. Dit zijn maar een paar van de in totaal 24 landen die zullen meedoen aan het Europees Voetbalkampioenschap. Dit tornooi vindt plaats in verschillende Franse steden van vrijdag 10 juni 2016 tot en met zondag 10 juli 2016. Voor alle liefhebbers van online sportweddenschappen en van voetbal is dit evenement een ideale gelegenheid om misschien veel geld te winnen. De online broker Unibet biedt zijn spelers het grootste aanbod aan pré-match en live weddenschappen op alle wedstrijden van het EK, van de openingswedstrijd tot de finale.

Russische roulette

Zoals men nog heeft kunnen ondervinden tijdens de Champions League Finale 2016 tussen Real Madrid en Atletico Madrid kunnen sommige wedstrijden van dit type tornooien eindigen op een reeks strafschoppen. Het gaat dan om een echte Russische roulette tijdens de welke kleine details nog belangrijker worden. Op het EK, is dit alleen maar mogelijk na de groepsfase. Tijdens de groepswedstrijden worden de wedstrijden die eindigen op een gelijkspel niet vervolgd. De ploegen krijgen dan gewoon 1 punt. Tijdens de eliminatieronde is dit anders. Als er geen winnaar is na 90 minuten, worden er verlengingen gespeeld van 2 maal 15 minuten. Als er dan nog altijd geen winnaar is, beslissen de strafschoppen over de ploeg die naar de volgende ronde gaat. Hier gaat het meer over geluk dan wie de beste ploeg is.

€50 cashback

Omdat een reeks strafschoppen zeer moeilijk te verteren is voor de verliezende ploeg en voor al de spelers die op deze ploeg gewed hadden, deelt de online broker Unibet een €50 cashback aan spelers die gewed hebben op een ploeg die uitgeschakeld werd na een reeks strafschoppen. Dit weddenschap moet enkele belangrijke criteria bevatten:

  • het gaat over een weddenschap op de winnaar van het EK
  • de weddenschap moet geplaatst worden voor het begin van het tornooi (tussen zaterdag 28 mei 2016 en vrijdag 10 juni 2016)
  • de ploeg waarop je gewed hebt moet uitgeschakeld worden na een reeks strafschoppen

Extra voorwaarden

Er zijn nog een paar extra voorwaarden die aan deze cashback promotie verbonden zijn. Het is aangeraden om deze goed te lezen om geen verassingen te hebben:

  • de promotie geldt enkel voor weddenschappen tot en met €50
  • enkele voor enkelvoudige weddenschappen

Om het Euro 2016 te vieren, organiseert de online broker Unibet onder meer een cashback-promotie. Als je dus tijdens de eliminatieronde op een bepaalde ploeg hebt gewed die uitgeschakeld wordt na een reeks strafschoppen, krijg je een cashback tot en met €50. Ben je geïnteresseerd in deze promotie? Surf dan snel naar hun website om op de hoogte te zijn van alle verschillende voorwaarden van deze promotie.