Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Win 1 miljoen tijdens de Wereldbeker bij Unibet

Weet je welk evenement er plaats vindt van donderdag 14 juni 2016 tot en met zondag 15 juli 2018? Nee? Dan kom je waarschijnlijk van een andere planeet. Want iedereen die op onze Aarde leeft, weet dat tijdens die periode de beste voetballers ter wereld in Rusland voor de Wereldbeker gaan strijden. De online broker Unibet organiseert tijdens deze periode ook waanzinnige promoties, waaronder een te winnen prijzenpot van €1 miljoen!

€1 miljoen als we wereldkampioen worden

Voor vele voetbalexperts, heeft België toch een redelijke kans om Wereldkampioen te worden in Rusland. We maken misschien niet deel uit de topfavorieten zoals landen als Duitsland, Spanje of Brazilië. Maar met Eden Hazard, Kevin De Bruyne of Romelu Lukaku, hebben we toch enkele van de beste spelers ter wereld in onze nationale ploeg. Het is dus niet helemaal ondenkbaar dat we midden juli de eindoverwinning behalen.

De online broker Unibet Sportweddenschappen heeft beslist dat als België Wereldkampioen wordt, ze een totale prijzenpot van €1 miljoen zullen verdelen. Welke spelers krijgen een deel van deze ongelofelijke jackpot? Ten eerste moet je voor ten minste €5 wedden op een van de groepswedstrijden. Het moet niet een wedstrijd van de Rode Duivels zijn, maar het moet wel een minimum quotering van 1.40 hebben. Je mag een pré-match, live, simpel of gecombineerde weddenschap plaatsen. Als de Belgische ploeg de Wereldbeker dan wint, zal de prijzenpot van €1 miljoen gelijk verdeeld worden onder alle spelers die de bovenstaande condities gerespecteerd hebben. Dus dan zal je dubbel zo veel mogen vieren!

Nog andere promoties

Omdat de Wereldbeker zo’n groot feest is voor iedereen die van voetbal houdt, gaat Unibet nog andere promoties organiseren waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Als je een nieuw lid bent bij deze online broker heb je geluk, want nieuwe spelers krijgen ongelofelijke quoteringen tijdens de groepswedstrijden van België (tegen Panama, Tunesië en Engeland). Als je bijvoorbeeld op de wedstrijd tegen Panama wedt en België wint deze wedstrijd ook, dan zal je inzet vertienvoudigd worden!

De derde Wereldbekerpromotie van Unibet begint pas vanaf de wedstrijden met directe uitschakeling, na de groepswedstrijden dus. Een percentage van alle weddenschappen die op deze wedstrijden geplaatst worden gaat naar een jackpot. Tijdens elke wedstrijd met directe uitschakeling kan je dus een deel van deze jackpot winnen. Unibet voorspelt dat deze jackpots elke keer tot €1 miljoen zullen oplopen. Vergeet dus zeker niet om ook op deze wedstrijden te wedden!

De laatste promotie betreft alleen maar de wedstrijden van de Belgische ploeg, maar is wel open voor nieuwe en bestaande spelers. Op elke wedstrijd van onze nationale ploeg zal je zeer goede quoteringen ontvangen. Naast voordelige quoteringen, kan je ook rekenen op tickets die je winsten zullen vermenigvuldigen. Hopelijk geraken de Rode Duivels ver in het tornooi, want dan zullen er veel van deze voordelige wedstrijden zijn om op te wedden!

banner

Van 14 juni 2018 tot en met 15 juli 2018, vindt er de Wereldbeker plaats in Rusland. Ter gelegenheid van dit voetbalfeest, organiseert de online broker Unibet talloze promoties, waaronder een totale jackpot van €1 miljoen. Neem zeker deel aan deze promoties door vandaag nog naar hun website te surfen!