circus pro league challenge banner
Sportweddenschappen

Wed op Anderlecht – Genk bij Unibet en win €50.000

Sportweddenschappen

Wed op Anderlecht – Genk bij Unibet en win €50.000

Ben je al op de hoogte van de nieuwe promotie van de online broker Unibet? Nog niet? Surf vandaag nog naar hun site om alle details van deze geweldige weddenschapmogelijkheid te ontdekken. Als je nog twijfels zou hebben, kunnen we je een klein detail van deze wedstrijd onthullen die je zeker zal overtuigen. De hoofdprijs van deze promotie bedraagt €50.000 in cash!!

Anderlecht - Genk bij Unibet

Wie en wanneer

De online broker Unibet heeft onlangs een nieuwe promotie georganiseerd. Als je de Belgische voetbalcompetitie goed kent, moet je zeker en vast meedoen aan deze competitie want het gaat om de wedstrijd van zondag 26 februari 2017 tussen Anderlecht en Genk. Deze promotie is echt niet eenvoudig, want je moet 2 aspecten van een enkel evenement raden om de hoofdprijs en enige prijs van deze wedstrijd te winnen. Voor een moeilijke wedstrijd moet de prijs natuurlijk de moeite waard zijn. Unibet stelt zeker en vast niet teleur. Het lid die de naam van de eerste doelpuntenmaker en de minuut tijdens dewelke dat eerste doelpunt zal vallen, kan voorspellen, kan zich klaarmaken voor een geweldige prijs. Unibet geeft als hoofdprijs aan het lid dat juist kan voorspellen wie en wanneer het eerste doelpunt zal scoren tijdens de topper tussen Anderlecht en Genk een ongelofelijke cash-prijs van €50.000.

Een gratis voorspelling

De prijs die hier te winnen is natuurlijk al heel aantrekkelijk, maar hetgeen nog meer ongelofelijk is, is dat je deze voorspelling gratis kan maken. Iedereen krijgt een gratis kans om te raden welke speler op welke minuut het eerste doelpunt zal scoren tijdens Anderlecht-Genk, de topwedstrijd van de achtentwintigste speeldag.

Wil jij deze prijs absoluut winnen? Wil je ook meer dan een weddenschap inzetten? Dat kan natuurlijk. Als je ten minste €25 wed op een voetbalwedstrijd die afgelopen is, krijg je een tweede kans voor deze promotie. Is dat niet genoeg? Wed je nog eens voor €25 op een voetbalwedstrijd die afgelopen is, dan mag je een derde voorspelling invoeren. Deze weddenschappen ter waarde van ten minste €25 mogen verdeeld worden over meerdere weddenschappen. De enige voorwaarde die hier gerespecteerd moet worden is dat je weddenschappen tussen zaterdag 11 februari 2017 en zaterdag 25 februari 2017 ingevoerd moeten worden.

Wie zijn de kanshebbers?

Het is natuurlijk geen gemakkelijke voorspelling om te maken. Voor iemand die de Jupiler Pro League niet door en door kent, is het moeilijk om te weten wie de kanshebbers zijn. Gelukkig geven we je daarom enkele indicaties. Laten we beginnen met Anderlecht. De ploeg uit Brussel speelt thuis en heeft dus meer kans om als eerste te scoren. Daarnaast speelt de Poolse speler Teodorczyk in hun ploeg, de huidige topschutter van de Belgische competitie. Denk jij dat de topschutter als eerste zal scoren?

Bij Genk is het een ander verhaal. De ploeg uit Limburg scoort niet veel en hun topschutter Nicos Karelis staat maar op de zevende plaats in de algemene topscorerstand. Maar misschien heeft hij wel een uitzonderlijke dag?

Wed bij Unibet op de scorer en het moment van het eerste doelpunt tussen Anderlecht en Genk en win €50.000. Ga nu naar hun site en schrijf je in voor deze wedstrijd.