Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Vier de herstart van de voetbalcompetitie met Unibet

Sportweddenschappen

Vier de herstart van de voetbalcompetitie met Unibet

Ben je blij dat de eindejaarsfeesten voorbij zijn want dit betekent dat de Belgische voetbalcompetitie weer van start gaat? Geniet je nog meer van onze spannende competitie want je plaats af en toe online weddenschappen? Geniet dan deze week zeker van de speciale promoties die beschikbaar zijn voor alle leden van de online broker Unibet.

Unibet Voetbalcompetitie

Start van het tweede deel van de competitie

Van eind december tot begin januari is een periode tijdens de welke de meeste mensen tijd doorbrengen met hun familie rond de kerstboom of aan tafel met vrienden tijdens Oudejaarsavond. Maar voor voetballiefhebbers, is deze periode een beetje vervelend. Er is namelijk geen voetbal meer, want de Jupiler Pro League gaat dan door zijn winterstop. Geen wedstrijden, geen goals en vooral geen mogelijkheden om te wedden.

Maar gelukkig duurt deze wintersop niet te lang. Tijdens het weekend van 15 tot en met 17 januari 2016, gaat de tweeëntwintigste speeldag van start van onze nationale competitie. Dat er veel actie te beleven zal zijn, is nu al bijna een zekerheid, want er staan een aantal pittige wedstrijden op het programma. Vrijdag begint de voetbalactie al met een confrontatie tussen de nummer 5, Zulte Waregem, en de nummer 6, Genk. Maar zondag zal een echte Super Sunday zijn. Wat dacht je van een confrontatie tussen de Top 2 uit de competitie? Anderlecht trekt dan naar AA Gent. Zal Sven Kums zijn Gouden Schoen kunnen vieren met een overwinning tegen de recordkampioen? De 2 andere wedstrijden zullen ook de moeite waard zijn, met Lokeren tegen Standard en Oostende tegen Waasland-Beveren. En we zijn weer vertrokken!

€10 Cashback

Bij de online broker Unibet, zijn ze uiteraard ook heel blij dat de competitie herbegint. Voor deze redden, organiseren ze 2 interssante promoties voor hun leden. De eerste promotie is een cashback van €10 op een multiple weddenschap.

Je moet een weddenschap plaatsen op ten minste 4 wedstrijden uit de 22ste speeldag voor een minimaal bedrag van €10. Je totale odd moet minimal 5.00 bedragen en je individuele odd 1.20. Als je dan zou eindigen met1 foute weddenschap, krijg je €10 terugbetaald van Unibet.

Notering van 9.50

De tweede promotie draait uitsluitend rond de wedstrijden van zondag. Als volgens jij, AA Gent, Standard en Oostende hun wedstrijden zullen winnen, krijg je van Unibet een verhoogde notering van 9.50.

Om je te helpen, geven we je de score van dezelfde wedstrijden uit de eerste ronde. Anderlecht speelde thuis in augustus 1-1 gelijk tegen de regerende kampioen. Lokeren won verrassend met 0-1 op het veld van Standard. Maar sindsdien is er veel veranderd bij beide clubs. Waasland-Beveren heeft deze zondag zeker iets goeds te doen, want ze verloren namelijk in eigen huis met 1-5 tegen de kustploeg, die momenteel op de 4de plaats staat.

Unibet viert de herstart van de Jupiler Pro League met 2 leuke promoties: een cashback en een verhoogde notering op wedstrijden van de 22ste speeldag. Doe jij ook mee? Surf dan naar hun site om je online sportweddenschappen te plaatsen.