Sportweddenschappen

Unibet, nieuwe shirtsponsor van Club Brugge

Is je familie al sinds vele generaties fervent supporter van Club Brugge? Ben je ook lid van de online broker Unibet waar je vele online weddenschappen plaats en deelneemt aan verschillende leuke wedstrijden en promoties? Dan zal je heel blij zijn met het nieuws dat Unibet vanaf het voetbalseizoen 2019-2020 de nieuwe shirtsponsor wordt van Club Brugge. Er wordt gesproken over “de grootste commerciële partnership in de geschiedenis van blauw-zwart”.

banner

Nu ook op het shirt van de spelers

Sinds vorig jaar was de online broker Unibet sponsor van de club uit Brugge. De naam “Unibet” was te zien op de mouwen van de spelers. Door een uitbreiding van hun sponsoringsakkoord wordt het sportweddenschapskantoor nog zichtbaarder. Hun naam zal vanaf volgend seizoen te zien zijn op de voorkant van de blauw en zwarte truitjes. De directie van de kampioen van het seizoen 2017-2018 is natuurlijk zeer tevreden met deze samenwerking: “We zijn zeer blij om het grootste commerciële partnership uit de geschiedenis van Club Brugge te mogen aankondigen. Er was al enkele jaren heel wat interesse vanuit de “sports betting-sector” om met Club Brugge in zee te gaan. De keuze voor Unibet was er dan ook een die we bewust gemaakt hebben. Unibet, als onderdeel van de Kindred Group, is een van de grootste spelers op de markt, is volledig vergund via de kansspelcommissie, is een voorloper op het vlak van verantwoord spelen en heeft een duidelijke link met sport.” Club-icoon Raoul Lambert werd zelfs betrokken met de presentatie van het nieuwe truitje.

Verantwoord wedden bij Unibet

Unibet is natuurlijk een zeer bekende online broker. Het is al jaren actief op de Belgische markt en trekt dagelijks zeer veel spelers naar hun site aan. Ze bieden natuurlijk een groot aantal wedmogelijkheden op een zeer groot aantal verschillende sporten. Unibet heeft ook een online casino waar spelers roulette, poker, baccarat of slots kunnen spelen. Hetgeen bij deze online broker centraal staat is het welzijn van zijn leden. Voor deze reden hebben ze op hun site een onderdeel ontwikkeld over het verantwoord wedden. Je kan daar eenvoudige tips vinden over hoe je de controle kan behouden over je wedgedrag of hoe je je wedlimieten kan bepalen. Er wordt ook uitgelegd waarom regelmatige pauzes nemen zo belangrijk is en op welke manier je hulp en ondersteuning kan krijgen. Het is duidelijk dat Unibet heel veel aandacht besteed aan het welzijn van zijn leden.

Welke kansen heeft Club Brugge volgend jaar?

Club Brugge eindige vorig jaar op een mooie tweede plaats, maar de club uit Brugge heeft natuurlijk elk jaar de ambitie om kampioen te worden. Om daar te geraken, zijn ze al begonnen met de kampioenencoach van Racing Genk en oud-Club Brugge speler, Philippe Clement, aan te werven. Op de transfermarkt is het voorlopig nog rustig voor Club Brugge, maar men kan er zeker vanuit gaan dat er nog enkele transfers plaats zullen vinden en dat Club Brugge tot op het einde zal meestrijden om zich te kunnen bekronen als kampioen van België in 2020.Wil je meer info over het partnership tussen Unibet en Club Brugge? Surf dan vandaag nog naar de site van deze online broker.

Ga nu naar de website van Unibet Sportweddenschappen.