Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Unibet BetUP, probeer de App nu

Sportweddenschappen

Unibet BetUP, probeer de App nu

Ben je lid bij de online broker Unibet? Gebruik je vaak je smartphone om je sportweddenschappen te plaatsen? Dan moet je vandaag nog BetUP, de nieuwe app van Unibet downloaden. Ontdek snel hoe deze app zelfs de saaiste sportwedstrijd tot een ontzettend spannende match omtovert.

Unibet BetUP

BetUP

Het is bewezen dat mensen vandaag veel meer hun smartphones of tabletten gebruiken om online te gaan dan computers. Daarom is het heel belangrijk voor alle bedrijven die diensten aanbieden aan mensen om een app te hebben. Op een smartphone gebruik je namelijk heel zelden een Web browser om op het internet te gaan. Mensen gebruiken meestal een van de miljoenen apps die nu beschikbaar zijn. Deze zijn handiger en speciaal ontworpen voor mobiel gebruik. Voor online casino’s is dat natuurlijk hetzelfde. Voor deze reden heeft de online broker Unibet zijn eigen app uitgebracht. Het heet BetUP en wordt door Unibet Sportweddenschappen “de toekomst van het online wedden” genoemd.

Een quiz tijdens een saaie wedstrijd

BetUP is een app die je een soort quiz aanbiedt. Zo krijg je tijdens een wedstrijd plotseling een vraag. Deze vraag wordt aan al de spelers tegelijkertijd opgestuurd en gaat meestal over iets dat tijdens de wedstrijd aan het gebeuren is. Enkele voorbeelden van vragen zijn:

  • Zal er uit de volgende vrije trap gescoord worden?
  • Denk je dat er in de 10 komende minuten een goal gescoord zal worden?
  • Wie zal tijdens de volgende minuten het meeste balbezit hebben?

De vragen zijn zeer verschillend en kunnen op eender welk moment van de wedstrijd te voorschijn komen. Let dus goed zodat je geen enkele vraag mist.

Zo veel mogelijk punten

Deze vragen moeten natuurlijk wel naar iets leiden. Elke keer je een vraag juist beantwoordt, krijg je een bepaald aantal punten. Als de wedstrijd afgelopen is, worden de punten van alle spelers opgeteld en wordt een eindwinnaar bekend gemaakt. Het kleinste bedrag dat je kan winnen is €250, maar soms kan je zelfs €1000 winnen. Tijdens sommige wedstrijden mag je gratis meedoen, voor andere wedstrijden moet je €5 of €10 betalen om toegang te krijgen tot deze leuke competities.

Groot succes

In tegendeel tot andere landen, is BetUP onmiddellijk een groot succes geworden in België. Spelers zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden die deze app aanbiedt. Wat vooral heel leuk is, is dat deze vragen een wedstrijd spannender maken. Ook al is de actie op het veld van lage kwaliteit of is er niet veel spanning, toch zullen de quizvragen voor extra spanning zorgen. Je kan het eerste BetUP tornooi voor de Jupiler Pro League dit weekend voor het eerst uittesten tijdens de topwedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge. Alhoewel er in deze wedstrijd waarschijnlijk geen extra spanning nodig is.

De online broker Unibet heeft onlangs zijn app uitgebracht. De app heet BetUP en zal elke wedstrijd nog spannender maken. Door de juiste antwoorden op quizvragen te geven, kunnen spelers punten winnen en zo een prijs winnen. Geïnteresseerd? Download nu de app op hun site.