Januari bij Unibet: €50.000 Betting Toernooi

Volg je elk jaar de Australian Open van dichtbij? Ben je nieuwsgierig over de vorm van de “Europese” spelers tijdens de Africa Cup? Gebruik deze 2 unieke sportevenementen om online weddenschappen te plaatsen bij de online broker Unibet. In januari organiseren ze daar immers een zeer leuk wedtornooi.

Unibet Betting Toernooi

Australian Open en Africa Cup

Voor de liefhebbers van tennis is de maand januari een speciale maand. Het tennisseizoen gaat dan van start met de eerste Grand Slam van het jaar, de Australian Open. Bij de mannen, belooft het dit jaar weer een zeer spannende strijd te worden tussen Djokovic, Murray, Wawrinka, Nadal en Federer. Of zal er dit jaar een opkomend talent de eindoverwinning behalen? Gedurende 2 weken zullen de liefhebbers van online sportweddenschappen genoeg mogelijkheden hebben om weddenschappen te plaatsen en misschien grote winsten te winnen.

Om de 2 jaar vindt er in januari ook de Africa Cup plaats. Dit jaar wordt deze tussen zaterdag 14 januari 2017 en zondag 5 februari gespeeld in Gabon. Dit unieke tornooi biedt ook eindeloze wedmogelijkheden aan. Welke Afrikaanse speler die in de Europese topcompetities speelt zal op dit internationaal tornooi schitteren? Pierre-Emerick Aubameyand met Gabon, Riyad Mahrez met Algerije of Sadio Mané met Senegal? Als je het antwoord op deze vraag weet, moet je snel je weddenschappen plaatsen bij Unibet.

Uniek tornooi bij Unibet

De online broker Unibet Sportweddenschappen weet dat zijn leden deze 2 unieke sportevenementen zullen gebruiken om vele weddenschappen te plaatsen. Daarom hebben ze beslist in januari een tornooi te organiseren, waar er €50.000 verdeeld zal worden, het €50.000 Betting Toernooi. Als je aan dit tornooi wilt deelnemen, moet je om te beginnen naar de site van Unibet gaan om je in te schrijven. Ten tweede moet je punten verdienen door winnende sportweddenschappen te plaatsen tussen woensdag 11 januari 2017 en zondag 29 januari 2017. Je punten worden op de volgende manier berekend: je winst x het aantal weddenschappen in je combinatie x totale quoteringen. Als je bijvoorbeeld €15 wint op een viervoudige combinatie met een totale quotering van 6, win je 360 punten (15 x 4 x 6 = 360). Door op deze manier punten te verzamelen, zal je hoog in het eindklassement eindigen en mooie prijzen winnen.

Win jouw deel van de prijzenpot van €50.000

Bij Unibet, ben je altijd verzekerd dat de prijzen die te winnen zijn de moeite waard zijn en deze keer is geen uitzondering op deze regel. De te winnen prijzen worden op de volgende manier verdeeld onder de spelers die in de top 100 eindigen:

  • 1ste plaats: €10.000 in cash en €100 gratis weddenschap
  • 2de plaats: €5.000 in cash en €100 gratis weddenschap
  • 3de plaats: €2.500 in cash en €100 gratis weddenschap
  • 4de plaats: €1.000 in cash en €100 gratis weddenschap
  • 5de plaats: €500 in cash en €100 gratis weddenschap
  • 6de – 10de plaats: €200 in cash en €100 gratis weddenschap
  • 11de – 100ste plaats: €100 gratis weddenschap

Naast deze geweldige prijzen, worden de spelers uit de top 10 ook uitgenodigd voor de Unibet Live Betting Championship in Londen waar er €15.000 verdeeld zal worden.

Ga nu naar hun site en neem deel aan het €50.000 Betting Toernooi.

Score:

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Privacy Policy - Contact
Copyright © 2012 - 2020