Liverpool of Madrid? Dat is de vraag!

Ben je de laatste dagen zo ongeduldig geweest dat je niet goed meer kon werken? Staat er een grote rode cirkel rond zaterdag 26 mei 2018 in je agenda? Dan ben je vaste een grote voetbalfan en zal je op het puntje van je stoel zitten tijdens de Champions League finale 2018 die gespeeld zal worden in Kiev. Zaterdag zijn de tegenstanders Liverpool en Real Madrid en natuurlijk is dit een mooie gelegenheid om online sportweddenschappen te plaatsen en misschien grote winsten te verzamelen.

banner

Alle grote online brokers

De Champions League finale is een voetbalwedstrijd die door de hele wereld bekeken wordt. Deze wedstrijd staat ongetwijfeld in de jaarlijkse Top 10 van de meest bekeken televisie-evenementen. Voor de online brokers die aanwezig zijn op de Belgische markt, zoals Unibet Sportweddenschappen en betFIRST, is deze wedstrijd natuurlijk ook heel speciaal. Voor speciale wedstrijden, gaan spelers ook speciale weddenschappen plaatsen. Naast heel veel voetbalactie, zal er dus de komende dagen ook heel veel gokactie zijn. Laten we nu even naar de kansen zien van beide ploegen op de eindoverwinning.

Real Madrid en Ronaldo

Wat moet er nog gezegd worden over Real Madrid? Ze hebben dit jaar misschien de titel en de beker van Spanje niet gewonnen (beide werden door FC Barcelona gewonnen), maar de club uit Madrid heeft wel de twee vorige edities van de Champions League gewonnen en speelt dus zaterdag hun derde finale op rij. Er zit enorm veel jong talent in deze ploeg, met spelers zoals Asensio en Vazquez, maar er lopen daar ook enkele zeer ervaren spelers rond, zoals Ramos en Modric. En natuurlijk hebben we nog niet over Ronaldo gepraat. De beste voetballer ter wereld heeft misschien niet zijn beste seizoen achter de rug, maar voor deze competitie kan hij zijn niveau altijd naar boven brengen. Een goed voorbeeld hiervan is zijn schitterende omhaal tijdens de kwartfinales tegen Juventus. Zal Real Madrid met Ronaldo voor de derde keer op rij de beste ploeg uit Europa zijn?

Real Liverpool Champions League Finale

Liverpool en Mo Salah

Liverpool, de club uit het noorden van Engeland, heeft een geweldig seizoen achter de rug. Het eindigde op de vierde plaats en zal dus volgend jaar weer in de Champions League spelen. In deze Europese competitie hebben ze het dit jaar ook voortreffelijk gedaan door ploegen zoals Manchester City en AS Roma met duidelijke cijfers uit te schakelen. Ze hebben heel veel aanvallend vermogen en met de Egyptenaar Mo Salah hebben ze ook de beste speler en de topschutter uit de Engelse competitie. De trainer van Liverpool, Jurgen Klopp, heeft toch ook de nodige ervaring in deze uiterst moeilijke competitie met zijn vorige club, Dortmund. Zal dat genoeg zijn om de winnende machine van Real Madrid af te stoppen? Antwoord, zaterdag om 22u30.

Op zaterdag 26 mei 2018 vindt er de Champions League finale plaats tussen Liverpool en Real Madrid. Bij de online brokers Unibet en betFIRST kan je natuurlijk online weddenschappen plaatsen met zeer voordelige quoteringen. Ontdek het nu door naar hun website te surfen.

 

Score: 5

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Contact
Copyright © 2012 - 2019