Leuke nieuwigheden bij Bet777

Een bekende gezegde zegt dat wie stilstaat eigenlijk achteruit gaat. Bij de online broker Bet777, zijn ze het helemaal mee eens met deze uitspraak. Ze proberen telkens nieuwigheden aan te bieden aan hun leden om de beste online broker proberen te zijn. Vanaf nu, kan je weer genieten van leuke nieuwigheden. Surf dus naar hun site om ze allemaal te ontdekken.

Bet777 Live Streaming

Live online streaming voor iedereen

Vele online brokers die beschikbaar zijn op de Belgische markt bieden vaak een online streaming aan. Leden die zich hiervoor inschrijven kunnen dan naar live wedstrijden kijken op de site van hun favoriete broker. Zo wordt het heel gemakkelijk om alles over je favoriete sport of ploeg te leren, maar ook om live weddenschappen te plaatsen. De ervaring om een wedstrijd live te zien was nog nooit zo intens.

Bij Bet777, kunnen leden ook genieten van een live online streaming. Ze hebben daarvoor een speciale zender ontworpen, Channel777. Op deze zender kan je al je favoriete spelers in actie zien en ook de gepaste weddenschappen plaatsen. Wat ze in hun live zender verandert hebben is dat alle ingeschreven spelers nu toegang hebben tot deze live stream. Geen enkele storting is vereist. Schrijf je gewoon in op je spelersrekening en geniet van de beste live actie.

Welkomstbonus

Maar dat is niet de enige nieuwigheid. Hun welkomstbonus is ook veranderd. Vanaf dinsdag 25 oktober 2016, krijgen alle nieuwe leden een gratis weddenschap van €150. Als je je eerste weddenschap bij Bet777 verliest, wordt deze onmiddellijk terugbetaald op je spelersrekening met een maximale limiet van €150. Je eerste weddenschap moet wel een minimale quotering van 1.70 hebben en als je eerste weddenschap een combinatie- of een systeemweddenschap is, moet elke individuele weddenschap een minimale quotering van 1.70 hebben.

Wedden zonder risico op Amerikaanse sporten

De laatste nieuwigheid van Bet777 gaat over Amerikaanse sporten. Je moet hiervoor wel een combinatieweddenschap plaatsen. Op een dergelijk weddenschap, krijg je nu een cashback van 100% tot en met €20.

Ten eerste moet je dus een combinatieweddenschap plaatsen van ten minste 5 evenementen op 1 van de volgende Amerkiaanse competities:

  • NFL – American football
  • MLS – voetbal
  • NBA – basketball
  • WNBA – vrouwen basketball
  • NHL – ijshockey
  • MLB – baseball

Als je elke weddenschap wint, dan kan je gewoon van je winsten genieten. Als je een weddenschap zou verliezen, dan zal Bet777 je de verloren weddenschap volledig terugbetalen met een maximale limiet van €20. Dit is dus een ideale manier om de Amerikaanse sporten te leren kennen zonder te veel geld te verliezen en misschien zeer grote winsten te winnen. Begin je met basketball of ijshockey?

Bet777 150 euro bonus

Om een van de beste brokers op de Belgische markt te blijven, gaat de online broker Bet777 een aantal nieuwigheden invoeren. Zo komt er een live streaming zender die toegankelijk is voor iedereen, introduceren ze een nieuwe welkomstbonus en geven ze je de mogelijkheid om zonder risico op Amerikaanse sporten te wedden. Ontdek er vandaag alles over door naar hun site te surfen.

Score:

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Privacy Policy - Contact
Copyright © 2012 - 2020