Ladbrokes: €50 voor een Belgische overwinning

Ben jij de grootste fan van de Rode Duivels? Ga je vrijdag zeker naar hun wedstrijd kijken? Plaats je ook vaak online sportweddenschappen? Als je nog geen lid bent bij de online broker Ladbrokes, moet je dat nu doen. Ze bieden een ongelofelijke quotering aan voor de wedstrijd tussen België en Bosnië-Herzegovina.

België Bosnië-Herzegovina Ladbrokes

Quotering van 10.00

Op vrijdag 7 oktober 2016 spelen de Rode Duivels, de Belgische nationale ploeg, tegen Bosnië-Herzegovina. Het gaat om de tweede wedstrijd uit de kwalificatiecampagne voor de Wereldbeker in 2016 in Rusland. Voor de fans van onder meer Eden Hazard, Thibaut Courtois en Dries Mertens, is dit voetbalfeest een unieke gelegenheid om sportweddenschappen te plaatsen en misschien veel geld te winnen. En om misschien veel geld te winnen, moet je bij de online broker Ladbrokes zijn. Voor deze wedstrijd bieden ze immers een zeer aantrekkelijke quotering van 10.00 aan. Hiermee kan je wel heel mooie bedragen winnen.

Voor de nieuwe spelers

Spijtig genoeg kan niet iedereen van deze fantastische mogelijkheid profiteren. Alleen de nieuwe spelers krijgen deze quotering voorgeschoteld. Bovendien geldt deze quotering alleen maar voor een Belgische overwinning natuurlijk. Om te kunnen profiteren van deze leuke promotie van Ladbrokes moet je dus:

  • een nieuwe speler zijn;
  • dit moet je eerste weddenschap bij Ladbrokes zijn;
  • het moet een enkelvoudige weddenschap zijn;
  • je moet je weddenschap op donderdag 6 oktober 2016 of op vrijdag 7 oktober 2016 (tot 20u45) plaatsen.

Als je deze voorwaarden respecteert, dan kan je je inzet vermenigvuldigen met 10. Let wel dat er voor deze promotie ook een winstlimiet van €50 geldt.

Wie gaat er winnen?

Laten we eerst een kijkje nemen naar beide ploegen om te weten welke ploeg de meeste kansen heeft op de overwinning. Zoals gewoonlijk beginnen we met de thuisploeg, België. Sinds de teleurstellende Euro 2016 (verloren in de kwartfinales tegen Wales), zijn de Rode Duivels een nieuwe weg ingegaan. De bondscoach Marc Wilmots werd ontslagen en de Spanjaard Roberto Martinez heeft hem vervangen. Er is dus veel nieuws bij de nationale ploeg. Elk nieuw begin is altijd moeilijk en dat hebben de Rode Duivels ook ondervonden met een nederlaag (0-2) tijdens de eerste wedstrijd onder de nieuwe coach tegen Spanje in een vriendschappelijke wedstrijd. De eerste wedstrijd met inzet (tegen Cyprus) werd wel gewonnen met duidelijke cijfers (0-3). In eigen stadium moeten de Rode Duivels altijd voor de overwinning gaan en dus ook tegen een goede ploeg zoals Bosnië-Herzegovina. Er ontbreken wel 2 sleutelspelers door blessure: Kevin De Bruyne en Vincent Kompany.

Bosnië-Herzegovina heeft sinds lange tijd een goede ploeg en dat hebben ze in hun eerste wedstrijd tegen Estland ook getoond met een 5-0 overwinning. Met spelers zoals Pjanic (Juventus), Dzeko (AS Roma) en Begovic (Chelsea) beschikken ze over spelers met talent en ervaring die onze Rode Duivels zeker pijn kunnen doen. Men zal dus zeker op onze hoede moeten zijn voor deze Bosnische ploeg.

Ladbrokes biedt een quotering van 10.00 voor de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina van vrijdag 7 oktober 2016. Schrijf je in op hun site en geniet van deze promotie.

Score:

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Privacy Policy - Contact
Copyright © 2012 - 2020