Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Wie wint er de Gouden Schoen?

Volg je de Belgische voetbalcompetitie op de voet? Heb je al een favoriet voor de uitreiking van de Gouden Schoen 2019? Ben je ook lid van de online broker Unibet waar je talrijke online sportweddenschappen plaats op al je favoriete sporten? Dan heb je geluk, want voor de uitreiking van de Gouden Schoen van dit jaar verhoogt Unibet zijn quotering voor de topfavoriet, Hans Vanaken, van 1.05 naar 10.00! Ongelofelijk toch?

banner

Gouden Schoen 2019

De uitreiking van de Gouden Schoen is een traditioneel evenement uit de voetbalwereld dat elk jaar tijdens de maand januari of februari plaats vindt. Tijdens deze gala, wordt er gekozen voor de beste speler uit de Belgische competitie van het voorbije jaar. Vorig jaar ging deze eer bijvoorbeeld naar de Nederlandse speler uit Club Brugge, Ruud Vormer.

Dit jaar vindt de uitreiking van de Gouden Schoen plaats op woensdag 16 januari 2019 in Brussel. Laten we eerst even naar de favorieten bekijken:

  • Hans Vanaken: werd kampioen met Club Brugge en was zeer indrukwekkend tijdens enkele Champions League wedstrijden
  • Mehdi Carcela: de speler uit Standard was de reden waarom zijn club het zo verassend goed deed in de playoffs, maar is dit seizoen toch in mindere vorm
  • Ruslan Malinovsky: speelde vorig seizoen en speelt ook dit seizoen op een erg constant niveau en scoorde ook een paar belangrijke goals voor zijn club uit Genk
  • Alejandro Pozuelo: de tovenaar uit Sevilla is de draaischijf van de club in vorm van dit seizoensbegin, KRC Genk
  • Leandro Trossard: de derde speler uit de selectie van Genk en hun absolute vedette, hij is misschien de enige die Hans Vanaken kan bedreigen

Dubbele sponsoring

Unibet is dit jaar de trotse sponsor van de Gouden Schoen – uitreiking. Het is voor hen een hele eer om dit nationale sportevenement te kunnen ondersteunen. Zoals de meeste onder jullie al weten, is Unibet ook de sponsor van Club Brugge. Deze dubbele sponsoring zorgt voor heel wat aandacht bij het team van Unibet voor deze gala. En omdat Hans Vanaken van Club Brugge de topfavoriet is op de hoofdprijs, hebben ze bij Unibet voor een leuke promotie gezorgd. Ontdek ze hieronder.

Verhoogde quotering

Hans Vanaken is momenteel de grote favoriet om de Gouden Schoen 2019 te winnen. Hij werd inderdaad landskampioen met Club Brugge en speelt al lange tijd op een constant hoog niveau. Hij werd ook opgeroepen voor de selectie van de Rode Duivels. Zijn quotering voor de eindoverwinning bij Unibet is momenteel 1.05.

Omdat Unibet zo trots is dat een van de spelers van de ploegen die ze sponsoren kans maakt op de Gouden Schoen, hebben ze beslist om een leuke promotie te organiseren voor al hun nieuwe leden. Nieuwe leden die een weddenschap plaatsen op Hans Vanaken tussen woensdag 26 december 2018 en woensdag 16 januari 2019, krijgen de ongelofelijke quotering van 10.00 voor een overwinning van de Bruggeling. Je moet daarvoor wel al een storting op je spelersrekening uitgevoerd hebben door een van de veilige betalingsmethodes te gebruiken en het moet ten minste een weddenschap van €2 zijn.

banner

Denk jij zoals Unibet dat Hans Vanaken de Gouden Schoen zal winnen dit jaar? Plaats dan nu je weddenschap door naar hun site te surfen en geniet van een quotering van 10.00!