Sportweddenschappen

Volg de Giro met Unibet – Win Dagelijks €2 om te Wedden

Sportweddenschappen

Volg de Giro met Unibet – Win Dagelijks €2 om te Wedden

Ben je een grote wielerfan? Ga je de Giro d’Italia elke dag op de voet volgen? Hou je ook van het plaatsen van online sportweddenschappen? Hopelijk ben je dan al lid bij de online broker Unibet. Deze online broker is immers de trotse sponsor van de Giro d’Italia 2017. Om dit te vieren gaan ze ook tal van promoties en bonussen organiseren. Profiteer er vandaag van!

banner

100 jaar Giro d’Italia

De eerste Giro d’Italia werd een eeuw geleden georganiseerd en dit moet natuurlijk gevierd worden. Een van de sponsors van deze honderdste editie is de online broker Unibet. Gedurende de hele Giro zullen de spandoeken van Unibet overal te zien zijn. Dit is natuurlijk een uniek sportevenement. Unibet gaat daarom speciale wedmarkten ter beschikking stellen van hun vele leden. Zo kunnen de leden die veel over de wielersport kennen, maar ook degene die deze sport minder goed kennen, vele online sportweddenschappen plaatsen tijdens de Giro.

Wedden op de Roze Trui

De Roze Trui is de rijder die eerste in het klassement is. Unibet zal verschillende wedpromoties organiseren, maar de eerste promotie draait rond deze Roze Trui. Je kan namelijk wedden op de rijder die volgens jou de eindoverwinning zal behalen. Als je juist geraden hebt, zal je op het einde van de Giro een mooie beloning winnen in functie van je inzet natuurlijk, maar Unibet heeft nog een extra beloning in petto.

Giro d Italia Unibet

Voorwaarden promotie Roze Trui

De eerste conditie van deze promotie is dat je je moet inschrijven voor de promotie. Als je dat niet doet, zal er geen rekening gehouden worden met jouw weddenschappen.

Ten tweede, moet je dus een rijder kiezen waarvan jij denkt dat hij de grootste kans heeft om de eindoverwinning van de Giro 2017 te behalen. Wie zijn voor jou de favorieten?

De derde voorwaarde is dat je voor ten minste €10 moet wedden. Als je inzet lager dan €10 is, dan zal je de speciale verrassing niet ontvangen.

Er hangt ook een tijdslimiet aan deze promotie vast. Alle weddenschappen op de eindwinnaar van de Giro met betrekking met deze promotie moeten voor vrijdag 5 mei om 11.00 geplaatst worden. De Live weddenschappen tellen dus ook niet voor deze promotie.

Als deze 4 condities vervuld zijn, zal je gratis weddenschappen winnen van €2. Wanneer? Heel simpel. Elke dag dat jouw rijder de Roze Trui draagt tijdens een etappe, wordt er een gratis weddenschap ter waarde van €2 op je rekening gecrediteerd. Let wel dat deze weddenschappen alleen maar op de Giro gebruikt kunnen worden en dat het gaat om enkelvoudige weddenschappen.

Weet jij al wie de honderdste Giro d’Italia gaat winnen? Als dat het geval is, moet je vandaag nog je weddenschap plaatsen bij de online broker Unibet Sportweddenschappen. Omdat ze dit uniek sportevenement sponsoren, organiseren ze tal van promoties. De eerste promotie geeft een gratis weddenschap weg elke dag jouw favoriete renner voor de eindoverwinning in de Roze Trui rijdt. Wil je meer informatie over deze promotie? Surf dan vandaag nog naar hun site en ontdek er alles over.