Een tweede kans voor Club Brugge en voor jou

Bloed je blauw en zwart bloed? Ben je een echte supporter van Club Brugge? Plaats je ook vaak online sportweddenschappen op de wedstrijden van je favoriete ploeg? Dan moet je je vlug bij de online broker Ladbrokes inschrijven. Voor de tweede wedstrijd van Club Brugge in de Champions League, bieden ze een ongelofelijke wedmogelijkheid aan al de nieuwe leden.

Club Brugge Kopenhagen

Wed op een doelpunt van Club Brugge

Op dinsdag 27 september 2016, speelt Club Brugge, Belgische kampioen 2015-2016, zijn tweede wedstrijd van de Champions League tegen FC Kopenhagen uit Denemarken. Voor het Belgische voetbal is het heel goed dat we een Belgische vertegenwoordiger hebben in het kampioenenbal dit seizoen. Voor de supporters van de ploeg uit Brugge zou het nog beter zijn als hun ploeg goede prestaties zou leveren.

Bij de online broker Ladbrokes willen ze meedoen aan dit voetbalfeest. Voor deze reden, bieden ze een speciale wedmogelijkheid voor de nieuwe leden die zich bij hen inschrijven tussen maandag 26 september 2016 00u01 en dinsdag 27 september 2016 20u45. Tijdens deze periode moet je je registreren op hun site en je eerste weddenschap plaatsen op de wedstrijd van Club Brugge. Het moet een enkelvoudige weddenschap zijn op het feit dat Club Brugge een doelpunt zal scoren tijdens de wedstrijd. Ladbrokes biedt je voor dit type weddenschap een ongelofelijke quotering van 10.00. Hiermee kan je tot €50 winnen. Dit betekent dat je maximaal €5 kan wedden voor deze promotie.

Gaan ze scoren?

De vraag is natuurlijk of ze tijdens deze wedstrijd zullen scoren. Tijdens de vorige wedstrijd tegen Leicester is dat niet gelukt. Maar in de eigen nationale competitie, hebben ze er onlangs wel drie kunnen scoren. Op zaterdag 17 september 2016, kon Club Brugge eindelijk nog eens winnen. Ze versloegen in eigen huis Eupen met 3-2. Twee van deze 3 goals waren te danken aan aanvaller Jelle Vossen. Hopelijk zal de aanvaller zijn vorm kunnen meebrengen naar Denemarken.

Hoe is de vorm van de Deense kampioen van vorig jaar? Tijdens hun eerste wedstrijd, speelden ze 1-1 gelijk op het veld van FC Porto. Een heel mooi resultaat. Vorig weekend, wonnen ze ook met 0-2 op het veld van AC Horsens. Daarmee staan ze voorlopig op de eerste plaats van hun klassement. Ze zullen zeker hopen dat ze in hun eigen stadium Club Brugge kunnen verslaan.

Beter dan tegen Leicester City?

Wat een groot voetbalfeest moest worden, is in een grote teleurstelling geëindigd. De fans van Club Brugge hadden vol hoop gewacht op de eerste wedstrijd van hun ploeg sinds meer dan 10 jaar in de Champions League. Spijtig genoeg, werd de wedstrijd met 0-3 verloren. De wedstrijd begon nochtans heel goed met een grote kans van Izquierdo. Deze werd gemist en dan bleek de Engelse kampioen van vorig jaar toch te sterk voor Club Brugge. Ze speelden heel professioneel, bleven goed georganiseerd en boekten een verdiende overwinning dankzij 2 goals van sterspeler Mahrez. Tweede keer beter?

Je kan je nu registreren op hun site voor deze ongelofelijke wedpromotie.

Score:

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Privacy Policy - Contact
Copyright © 2012 - 2020