Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Een goal? Dan win je dit weekend €50 bij Ladbrokes

Sportweddenschappen

Een goal? Dan win je dit weekend €50 bij Ladbrokes

Ben je een grote voetbalfan? Kan je momenteel niet meer stil zitten door de snijdende spanning van Play-Off I? Word dan zeker en vast deze week lid bij de online broker Ladbrokes. Ze bieden een ongelofelijke promotie op de topper van dit weekend tussen Anderlecht en AA Gent.

Ladbrokes Anderlecht Gent

€50 voor 1 goal

Al de liefhebbers van het Belgische voetbal weten dat er dit weekend een speciale wedstrijd op het programma staat. Tijdens de zesde speeldag van Play-Off I gaat landskampioen AA Gent op bezoek bij de recordkampioen Anderlecht. Het belooft natuurlijk een zeer spannende wedstrijd te zijn. Voor beide ploegen hangt er zeer veel van deze wedstrijd af. Om de spanning nog te verhogen, biedt de online broker Ladbrokes een ongelofelijke wedmogelijkheid aan. Nieuwe spelers die een weddenschap van €10 plaatsen op het feit dat er ten minste 1 goal gescoord zal worden, krijgen een prijs van €50 als ze gelijk hebben. Let wel dat deze ongelofelijke promotie alleen voor nieuwe spelers geldt. Deze spelers hebben tussen nog de tijd tot en met zondag 1 mei 2016 om 14.30 om zich in te schrijven, geld te storten en een weddenschap te plaatsen.

Veel problemen voor Anderlecht

Laten we even deze twee topploegen analyseren om te zien wie de grootste kans heeft op de overwinning. We beginnen met de thuisploeg, Anderlecht. De ploeg uit Brussel heeft juist een zeer moeilijke week achter de rug. Na een overwinning tegen aartsrivaal Club Brugge (1-0) en een knap gelijkspel op het veld van AA Gent (1-1), is Anderlecht hevig onderuit gegaan tegen Oostende (4-2). Niet alleen was de nederlaag dramatisch en was het getoonde voetbal van een laag niveau, maar de fans hebben hun ongenoegen ook getoond door op het veld te stormen. Als dat nog niet erg genoeg was, was het ook duidelijk dat er een slechte sfeer in de kleedkamer van Anderlecht hangt. De Nederlandse verdediger Nuytinck ging dan ook hevig in discussie met zijn trainer Hasi.

Het seizoen van Anderlecht is zeer wisselvallig met meer laagtes dan hoogtes. Er is geen leider in de ploeg en men weet nooit op voorhand welk Anderlecht op het veld zal komen. Ze hebben nog de kans om kampioen te worden, maar dan hebben ze dit weekend wel een overwinning nodig.

Tweede titel op rij voor AA Gent?

De landskampioen van 2015 heeft een mooi seizoen achter de rug met een ongelooflijk parcours in de Champions League. Momenteel loopt het allemaal wat minder voor de ploeg van Vanhaezebroek. Hun laatste wedstrijd werd wel knap gewonnen op het veld van Racing Genk (1-2). Ze staan nu op 3 punten van de leider, Club Brugge. Een tweede titel is dus nog altijd mogelijk, maar dan moeten de prestaties meer regelmatig worden. Tijdens de volgende speeldag, komt Club Brugge op bezoek in de Ghelamco Arena, dus is deze wedstrijd van kapitaal belang.

Dit weekend is de topper van Play-Off I van de Belgische competitie de wedstrijd tussen Anderlecht en AA Gent. Als nieuw lid kan je bij Ladbrokes €50 winnen op deze wedstrijd. Word dus nu lid door naar hun site te surfen.