Sportweddenschappen

DE >< FR: ongelofelijke wedpromotie bij Ladbrokes

Sportweddenschappen

DE >< FR: ongelofelijke wedpromotie bij Ladbrokes

Ben je de pijnlijke nederlaag van onze Rode Duivels tegen Wales in de kwartfinale van Euro 2016 al te boven gekomen? Heb je je favoriet al uit de 4 halve finalisten uitgekozen? Bij de online broker Ladbrokes, bieden ze een ongelofelijke wedpromotie aan voor de tweede halve finale.

Duitsland Frankrijk Euro 2016

7 juli 2016: Frankrijk tegen Duitsland

Het Europees Voetbalkampioenschap komt stilaan tot zijn einde. Na boeiende en verrassende wedstrijden tijdens de groepsfase, hebben we tijdens de eliminatieronde ook al zeer aangename voetbalwedstrijden voorgeschoteld gekregen. Zoals in elk groot tornooi, waren er ook een paar zeer grote verrassingen op het agenda. Wie had gedacht dat IJsland Engeland zou verslaan? En hier in België, zagen we allemaal onze nationale ploeg al in de halve finales staan. Maar spijtig is het zo niet uitgekomen. Nu staan de halve finales op het programma. Op woensdag 6 juli 2016 vindt er de eerste halve finale plaats tussen Portugal en Wales in Lille. Op de volgende dag, donderdag 7 juli 2016, vindt er de tweede halve finale plaats. Het gastland, Frankrijk, zal het dan opnemen tegen de Wereldkampioen, Duitsland, in Marseille. Voor deze tweede halve finale organiseert de online broker Ladbrokes een ongelofelijke wedmogelijkheid.

Voor alle nieuwe leden

Als je nog geen lid bent bij Ladbrokes, maar een weddingschap zou willen plaatsen op de tweede halve finale van Euro 2016, moet je vandaag nog lid worden. Ze organiseren namelijk voor alle nieuwe leden een speciale promotie rond deze wedstrijd. Je krijgt namelijk een ongelofelijk notering van 10.00 op een Franse overwinning. Dit betekent dat je inzet vertienvoudigd wordt als Frankrijk zou winnen.

Enkele voorwaarden

Er zijn wel een paar voorwaarden verbonden aan deze promotie:

  • je eerste weddenschap moet geplaatst worden tussen 6 en 7 juli 2016 om 21.00
  • het maximum bedrag dat je kan inzetten bedraagt €5
  • het moet een enkelvoudig weddenschap zijn

Let dus goed op dat je deze voorwaarden respecteert om te kunnen genieten van deze unieke aanbieding.

Wie zijn de kanshebbers?

Deze tweede halve finale belooft een echte topwedstrijd te worden. Maar wie heeft de meeste kansen om te winnen? Frankrijk heeft op het eerste gezicht de meeste kansen. Ze spelen thuis voor een vurig publiek. Ze beschikken ook over zeer getalenteerde spelers, zoals Payet, Pogba, Griezmann… In de kwartfinale hebben ze ook het verrassende IJsland verslaan met de duidelijke score van 5-2. Het was ook de grootste overwinning van dit tornooi. Het lijkt dus dat ze juist op tijd hun beste vorm te pakken hebben.

Duitsland kan natuurlijk nooit afgeschreven worden. De wereldkampioen heeft tot nu toe nog niet schitterend gespeeld, maar ze hebben nog niet verloren en ze staan in de halve finale, na een zeer moeilijke kwartfinale tegen Italië. Deze laatste wedstrijd heeft wel zijn sporen achtergelaten met een lange lijst aan geblesseerde spelers: Khedira, Hummels, Schweinsteiger… Zal de Mannschaft deze afwezigheden kunnen opvangen of zet Frankrijk zijn tocht voort naar de finale in Parijs? Antwoord op donderdag 7 juli 2016.

Meer informatie nodig? Surf vandaag nog naar hun site.