Sportweddenschappen

Circus Play-offs Challenge

Na een verrassend einde van het reguliere voetbalseizoen in de Belgische Jupiler Pro League is het nu tijd voor de play-offs. Natuurlijk spelen de sportweddenschappen aanbieders hier graag op in, bij Circus Sportweddenschappen zijn ze met de Play-offs Challenge van 2023 begonnen. Tijdens deze promotie kun je op elke play-off dag BetXtras en Circus Coins verdienen. Verder kun je deelnemen aan het voorspellingsklassement, in dit klassement is in totaal €10.000 te winnen waarvan er €5.000 naar de winnaar gaan.

Champions’- en Europe- play-offs

Grote verbazing aan het einde van de reguliere competitie van 2023, niet KAA Gent maar Club Brugge stootte door naar de Champions’ play-offs. Gent verloor zijn laatste wedstrijd tegen KV Oostende met 1-2 terwijl Brugge met 7-0 won tegen KAS Eupen. Hierdoor maakt Club Brugge een veel grotere kans op Europees voetbal en kunnen ze tegen mooiere tegenstanders spelen in de Champions play-off.

Champions’ play-offs

De winnaar van de Champions’ play-offs krijgt een ticket voor de derde voorronde van de Champions League. Terwijl nummer 2 een ronde lager terecht komt in de tweede voorronde van de Champions League. De 3de in deze play-off is ook zeker van Europees voetbal, al moet deze club zich wel tevreden stellen met de Conference League. Deze club krijgt een ticket voor de tweede voorronde van de Conference League.
De laatste van de 4 clubs in de Champions’ play-offs moet het opnemen tegen de winnaar van de Europe play-offs voor een ticket voor de tweede voorronde van de Europese Conference League.

Europe play-offs

In de Europe play-offs nemen de 4 volgende clubs uit het eindklassement van het reguliere seizoen van de Juplier Pro League het tegen elkaar op. Deze clubs maken nog een waterkansje op Europees voetbal. De winnaar van de Europe play-offs moet het opnemen tegen de nummer 4 van de Champions’ play-offs voor ticket voor de tweede voorronde van de Conference League.

Als Royal Antwerp FC de beker van België wint is het sowieso zeker van een ticket voor de derde voorronde van de Europa League. Moesten ze een ticket in een hogere categorie winnen door 1ste of 2de te worden in de Champions’ play-offs dan schuiven alle tickets door naar de volgende in het klassement.
Het gevolg als Antwerpen de beker wint en bijgevolg zeker is van Europees voetbal dan hoeven de winnaar van de Europe play-offs en de verliezer in de Champions’ play-offs het niet tegen elkaar op te nemen maar krijgen ze allebei een ticket voor de tweede voorronde van de Conference League.

Circus Play-offs Challenge
Circus Play-offs Challenge

Gratis Play-offs voorspellingsspel

Om deel te nemen aan het gratis voorspellingsspel moet je in de afgelopen 30 dagen een sportweddenschap hebben geplaatst of moet je een nieuwe speler zijn en binnen de 30 dagen een sportweddenschap geplaatst hebben.

In de voorspellingsronde moet je de uitslagen van de wedstrijden in de Champions’ play-offs en de Europe play-offs voorspellen. Voor elke correcte score krijg je 25 punten. Is je score niet juist maar heb je wel de juiste winnaar/gelijkspel/verliezer gekozen (1X2) dan krijg je alsnog 10 punten.
Verder is er nog een quiz, voor elk juist antwoord in deze quiz krijg je 20 extra punten.
De top 10 van de spelers krijg volgende prijzen:

 1. €5.000
 2. €2.500
 3. €1.000
 4. €500
 5. €400
 6. €300
 7. €200
 8. €50
 9. €25
 10. €25

Als je aan het einde van de play-offs challenge een betere score behaalt dan de experten van Circus Daily dan krijg je €10 cash op je Circus account.

Circus Bet Boosters
Circus Bet Boosters

Bet Boosters

Elke speler krijgt 1 booster per play-off dag. Deze boosters verdubbelen de punten die je wint op deze wedstrijd. Je kan de booster maar op 1 wedstrijd per speeldag gebruiken en kunt ze niet accumuleren voor andere speeldagen.

Circus BetXtra
Circus BetXtra

Win BetXtra’s tijden de Play-offs

Naast het behalen van punten voor het klassement kun je ook op elke play-off dag een BetXtra of Circus Coins winnen. Een BetXtra van Circus geeft je een hogere winst op je weddenschap. De BetXtra’s die je kunt winnen geven je 50% of 100% meer winst.

Dit zijn de te winnen prijzen:

 • 1 juiste score = 1 BetXtra van 50%
 • 2 juiste scores = 1 BetXtra van 50% + 500 Circus Coins
 • 3 juiste scores = 1 BetXtra van 100% + 1.000 Circus Coins
 • 4 juiste scores = 1 BetXtra van 100% + 10.000 Circus Coins

Veel succes met jouw weddenschappen en de play-offs challenge. Ben je nog geen lid van Circus Sportweddenschappen, dan kun je hier registreren.

Circus Play-offs Challenge
Circus Play-offs Challenge
86 posts
Auteur van dit artikel

Articles