Unibet Sport Banner

Sportweddenschappen

Chatbot van Ladbrokes

Is voor jou de spanning die je ondervindt wanneer je online sportweddenschappen plaats uniek in deze wereld? Plaats jij je online weddenschappen bij de online broker Ladbrokes? Om het plaatsen van online weddenschappen nog gemakkelijker te maken, gaat deze online broker met een van de grootste bedrijven uit de wereld van de sociale media samenwerken, namelijk Facebook. Lees er hieronder alles over.

banner

Facebook en de sociale media

Zou de term “sociale media” wel bestaan zonder het Amerikaans bedrijf Facebook? Of is het andersom? Er bestonden natuurlijk al bedrijven die een sociaal netwerk probeerden te creëren voor dat Facebook werd opgericht, maar geen enkel van deze bedrijven heeft zo’n groot succes gekend als Facebook. Men kan echt wel zeggen dat Facebook de sociale media op de kaart heeft gezet. Ze tellen vandaag al een ongelofelijk groot aantal leden in de hele wereld et dit aantal blijft maar elke dag stijgen. Waarschijnlijk gebruiken de meeste leden van de online broker Ladbrokes ook Facebook. En dit zorgt natuurlijk voor nieuwe mogelijkheden.

Van papier naar het internet

(Heel) lang geleden, moesten de mensen die op een sportwedstrijd wilden wedden, naar de winkel stappen en daar moesten ze dan een papier invullen met hun weddenschap en deze dan aan het loket indienen. Met het internet, is deze procedure natuurlijk sterk verandert. Nu moet je je gewoon aanmelden op je spelersrekening en kan je je online weddenschappen online plaatsen vanuit je eigen woonkamer. Met de opkomst van de mobiele toestellen, hebben de leden nog meer mogelijkheden om hun weddenschappen te plaatsen. Je kan wedden als je bij de kapper bent, op je werk of in de auto wanneer je in de file staat. Kan het eigenlijk nog gemakkelijker?

Facebook en Ladbrokes

De online broker Ladbrokes Sportweddenschappen denkt voortdurend aan zijn leden. Ze doen hun best om een groot aanbod aan online sportweddenschappen te kunnen aanbieden zodat elk lid wel een sportcompetitie vindt waarop hij weddenschappen kan plaatsen. Ze bieden ook een groot aantal veilige betalingsmethodes aan zodat leden eenvoudig, snel en op een veilige manier geld op hun spelersrekening kunnen storten en afhalen.

Om het nog gemakkelijker te maken om online sportweddenschappen te plaatsen, gaat Ladbrokes nu met Facebook werken. Ze gaan namelijk de mogelijk geven aan hun leden om online weddenschappen te plaatsen via Facebook Messenger. Deze functie heet de Chatbot Messenger. Zoals elke gebruiker van Facebook al weet, is de Messenger functie een chat-functie waarmee je dus snel en op een leuke manier met je Facebook-vrienden kan communiceren. Nu kan je dus via deze Chatbot Messenger op de Facebook-pagina van Ladbrokes al je online weddenschappen plaatsen. Online wedden was nog nooit zo gemakkelijk en dit dankzij Ladbrokes en Facebook!

banner

De online broker Ladbrokes gaat met de reus uit de sociale media, Facebook, werken om het plaatsen van online weddenschappen nog eenvoudiger te maken. De Chatbot Messenger van Ladbrokes zal het namelijk mogelijk maken om online sportweddenschappen te plaatsen door de Messenger van Facebook te gebruiken. Ontdek het vandaag nog door naar hun site of naar hun Facebook-pagina te surfen.