Sportweddenschappen

Wed op de Champions League Finale bij Unibet

Sportweddenschappen

Wed op de Champions League Finale bij Unibet

Kijk je al maanden uit naar de finale van de Champions League? Ben je al 100% zeker welke ploeg de Beker met de Grote Oren in de lucht zal kunnen steken? Weet je ook welke speler het eerste doelpunt zal scoren? Als dat het geval is, moet je vandaag nog deelnemen aan de promotie van de online broker Unibet waar er €50,000 te winnen is.

banner

De finale van het Kampioenenbal

Op zaterdag 3 juni 2017 vindt de finale van de Champions League plaats. Deze finale zal gespeeld worden in het Principality Stadium in Cardiff in Wales. En het belooft nu al een spetterende wedstrijd te worden. De 2 teams die tegenover elkaar zullen staan, Juventus en Real Madrid, wonnen onlangs respectievelijk het Italiaans en het Spaans kampioenschap. Voor Juventus was dat al de vijfde nationale titel op rij en ze wonnen ook al de Beker van Italië dit jaar. Voor Real Madrid, was het de eerste nationale titel sinds het seizoen 2011-2012. Nu mogen deze 2 grootmachten uit het Europees voetbal het tegen elkaar opnemen voor de ultieme Europese prijs, de Champions League. De online broker Unibet zal er uiteraard ook bij zijn. Jij ook?

Meer dan 10.000 inschrijvingen

Vorig jaar heeft Unibet ook een promotie georganiseerd rond de finale van de Champions League tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Deze wedstrijd had toen 10.000 inschrijvingen aangetrokken. Door deze enorme populariteit, heeft deze broker beslist om dit jaar opnieuw zo’n wedstrijd te organiseren. Het is zeker de moeite waard om deel te nemen want tijdens deze wedstrijd wordt er maar liefst €50,000 verdeeld.

Hoe kan je winnen?

Hoe kan je winnen? Als je ook een deel van deze ongelofelijke prijzenpot wilt winnen, moet je hier zeker verder lezen. De prijzenpot wordt namelijk verdeeld onder de leden die 2 zaken correct kunnen voorspellen:

  • de speler die het eerste doelpunt scoort
  • de minuut tijdens de welke dit eerste doelpunt wordt gescoord

Elk lid die zich voor deze wedstrijd inschrijft via de site van Unibet, krijgt een gratis weddenschap voor deze wedstrijd. Als je nog meer kansen wilt hebben op deze prijs en nog andere weddenschappen wilt plaatsen, moet je zelf andere weddenschappen plaatsen op het sportevenement van je keuze. Als je dan voor €25 wedt op een weddenschap of verspreid over meerdere weddenschappen, krijg je een tweede gratis weddenschap voor deze wedstrijd. Als je een derde gratis voorspelling wilt plaatsen, moet je nog eens wedden voor €25 op de site van Unibet. Alleen de weddenschappen die geplaatst worden tussen donderdag 25 mei 2017 en vrijdag 2 juni 2017 tellen voor deze promotie.

Champions League Real Madrid Juventus

De kanshebbers

Wie zijn de kanshebbers om het eerste doepunt te scoren? Bij Real Madrid denken we natuurlijk allemaal aan Cristiano Ronaldo. Met 11 goals in zijn laatste 8 wedstrijden, heeft Ronaldo natuurlijk een groot aandeel gehad in de nationale titel van zijn ploeg. Bij Juventus, kan de goal vanuit verschillende kanten komen. Denk maar aan het aanvallend potentieel van Higuain, Mandzukic en Dybala. Geen gemakkelijke opdracht dus! Maar wel een grote beloning.

Unibet geeft €50,000 aan het lid die weet welke speler het eerste doelpunt van de Champions League finale van 3 juni 2017 zal scoren. Weet jij wie dat zal zijn? Ga nu naar hun site en wed.