Circus WK Banner
Sportweddenschappen

Live wedstrijden? Alleen bij betFIRST TV, log in en kijk nu Gratis TV!

Sportweddenschappen

Live wedstrijden? Alleen bij betFIRST TV, log in en kijk nu Gratis TV!

Plaats je af en toe een online sportweddenschap? Zou je ook graag de wedstrijden waarop je gewed hebt live willen bekijken op je computer of mobiel toestel? Hopelijk ben je dan al lid van de online broker betFIRST. Bij deze broker, kan je elke dag een groot aantal wedstrijden live volgen zonder iets te moeten downloaden op betFIRST TV! Ontdek het vandaag nog op hun website!

Banner

Ongelofelijke spanning met live wedstrijden

Iedereen die vaak of af en toe een weddenschap plaatst zal je vertellen dat de spanning dat hiermee gepaard gaat niet te evenaren is. In functie van de inzetten en de weddenschappen, kunnen de bedragen die zo gewonnen worden heel hoog worden. Als je een sport goed kent en de competities op de voet volgt, kan je leuke bedragen winnen. Als je de spanning aankan natuurlijk. Soms moet je 90 minuten (voetbal) of nog langer (tennis) wachten om te weten of je weddenschap de juiste was of niet. Deze spanning kan voor sommige te veel zijn, maar voor andere is deze spanning juist het beste onderdeel van de online weddenschappen.

Deze spanning wordt nog verhoogd door de wedstrijden live te volgen. Zo kan je zien wat er tijdens een wedstrijd gebeurt, of je speler of ploeg goed aan de wedstrijd begint en nog vele andere aspecten. Als je bijvoorbeeld gewed hebt dat een bepaalde ploeg zijn volgende wedstrijd zal winnen en de ploeg in kwestie morst met kansen, maar dan toch scoort in de laatste minuut om zo de drie punten van een overwinning te winnen, zijn de uiteenlopende emoties die je tijdens zo’n wedstrijd beleeft onbeschrijfelijk.

Live wedstrijden op je computer of mobiel toestel

Het is niet zo eenvoudig om live wedstrijden op je televisie te volgen. De wedstrijden van de nationale voetbalcompetitie worden vaak getoond door zenders waarvoor je moet betalen en niet iedereen betaalt voor deze zenders. Competities uit andere landen of van minder populaire sporten worden zelfs helemaal niet getoond op niet-betalende en betalende zenders. Waar kan je dan al de wedstrijden waarop je gewed hebt live volgen? Bij betFIRST TV natuurlijk. Soms wordt het ook wel BF1 TV genoemd.

BetFirst TV

betFIRST TV: elke dag live wedstrijden

De online broker betFIRST staat bekend voor de indrukwekkende lijst aan sportweddenschappen die ze aanbieden. Op hun site, vind je wedstrijden uit elke populaire sport, zoals voetbal, tennis, wielersport, motorsport en nog veel meer, maar binnen elke sportcategorie worden wedstrijden aangeboden uit vele verschillende landen en competities. Als je dus gespecialiseerd bent in een speciale sport of in een speciale competitie van een bepaalde sport, ben je bij betFIRST bij het juiste adres.

Omdat deze broker telkens weer de beste service aan zijn leden wilt aanbieden, kan je op hun site ook een zeer groot aantal wedstrijden live volgen. Hiervoor moet je zelfs niets downloaden of ingewikkelde procedures volgen. Ga nu naar hun site en ontdek hoe gemakkelijk en leuk het is.

Enkele voorwaarden om van live wedstrijden te kunnen genieten

Zoals men eerder vermeld heeft, moet je om van betFIRST TV te kunnen genieten geen speciale software downloaden of ingewikkelde inschrijvingsprocedures volgen. De procedure is heel eenvoudig, maar er hangen wel een paar voorwaarden aan vast.

Ten eerste, is deze dienst alleen maar beschikbaar voor de leden van deze online broker. Als je nog geen lid bent, zal je geen toegang krijgen tot de live wedstrijden. Dus als je wilt genieten van deze uitstekende service, moet je je vandaag nog inschrijven. Na je inschrijving, kan je ook onmiddellijk genieten van €100 aan gratis weddenschappen. Meer informatie over deze welkomstbonus staat op de site van betFIRST.

Ten tweede, moet je ten minste €5 op je spelersrekening hebben of ten minste een weddenschap geplaatst hebben in de laatste 48 uur. Om geld op je rekening te storten, kan je veilige betalingsmethodes gebruiken zoals Bancontact, hipay, VISA, MasterCard, paysafecard en nog vele meer.

De laatste voorwaarde om live wedstrijden te kunnen zien is dat het “live-wedstrijd” symbool moet verschijnen voor de wedstrijd. Als dat het geval is, moet je gewoon op het symbool klikken en genieten van de beste sportactie. De uitzending begint 2 minuten voor de aanvang van de wedstrijd.

Live BetFirst TV

8 verschillende sporten

Het is natuurlijk onmogelijk om alle wedstrijden waarop er gewed kan worden live uit te zenden. Voor deze reden, heeft betFIRST de beste sporten en de beste competities uitgekozen. Hier vind je een overzicht van de sporten en competities waarvan sommige wedstrijden live uitgezonden worden op betFIRST TV.

Laten we beginnen met een zeer populaire sport, voetbal:

 • Nationale kampioenschappen: Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk
 • Bekers: Engeland, Frankrijk (Coupe de France en Coupe de la Ligue), Spanje, Italië, Portugal, Superbeker uit Duitsland, Nederland en Turkije
 • Europa: kwalificatiewedstrijden voor de Champions League en de Europa League
 • Internationaal: kwalificatiewedstrijden, vriendschappelijke wedstrijden tussen landen en vriendschappelijke wedstrijden tussen clubs

Als je van tennis houdt, kan je hier ook genieten van topwedstrijden:

 • Wimbledon
 • ATP 250 Series
 • WTA Premier
 • WTA International
 • Davis Cup
 • Fed Cup

Ben je een grote fan van basketbal? Bekijk dan hier alle beste wedstrijden:

 • NBA
 • WNBA
 • FIBA

Speel je in de winter ijshockey met je vrienden wanneer het weer het toelaat? Dan volg je best op betFIRST TV verschillende wedstrijden uit de beste competities:

 • Champions League bij de mannen
 • Kontinental League bij de mannen
 • Kampioenschap uit Rusland
 • Kampioenschap uit Duitsland
Banner

Maar dat is nog niet alles. Je kan ook verschillende wedstrijden van de volgende sporten live volgen:

 • Volleybal: FIVB World League, wereldkampioenschap voor clubs bij de mannen, CEV Champions League bij de vrouwen, wereldkampioenschap bij de mannen, Olympisch kwalificatietornooi bij de mannen, Europese volleyballeague
 • Handbal: EHF Cup , EHF Challenge Cup , EHF Cup Winners’ Cup en het wereldkampioenschap bij de mannen
 • Tafeltennis: European Champions League bij de mannen en bij de vrouwen
 • Grashockey: Champions Trophy bij de mannen en bij de vrouwen

Wil jij ook al de grote wedstrijden uit je favoriete sport of competitie live op je computer of mobiel toestel volgen bij betFIRST TV? Ga dan nu naar hun site om hun live aanbieding te ontdekken.