Sportweddenschappen voor Boksgala

Morgen, vrijdag 28 maart 2014, vindt in Gent het Gents Boksgala plaats. Bij Goldenpalace.be sportweddenschappen kun je exclusief op deze bokswedstrijden wedden.

Gents Boksgala

Gents Boksgala Round XIII

Het Gentsboksgala is het grootste boksevent in Belgiƫ. Een boksavond met grote namen die garant staan voor enkele mooie kampen. In een gevulde avond is plaats voor enkele amateurkampen en elitekampen. De meest spectaculaire kamp van de avond is zal die zijn van Sasha Yengoyan (Boem Boem) tegen Ayoub Nefzi (Prince), deze topwedstrijd zal dan ook als laatste van de avond zijn.
Andere grote namen op het event zijn Ismail Abdoul, Merhy Ryad Pro, Domien Van Gansbeke, Paata Berikashvili, Laszlo Hubert en Bilal Laggoune. Bij de vrouwen is een wedstrijd tussen Elfi Philipps en Najat Hasnouni.

Wedden op Boksen

Goldenpalace.be is een van de sponsors van het Gents Boksgala. Bij hun kun je dan ook exclusief op dit evenement wedden. Dit boksgala wordt niet opgenomen door de grotere internationale sportweddenschappen websites.
Je kan wedden op de 6 elite kampen van het Gents Boksgala. Het enige waar je op kan wedden zijn de einduitslagen. In andere boksweddenschappen is het vaak ook mogelijk om te wedden hoeveel ronden in totaal gespeeld zullen worden.

Score: 0

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Privacy Policy - Contact
Copyright © 2012 - 2020