Saturday Night Fever bij Goldenpalace.be

Saturday Night Fever is het nieuwe wekelijkse pokertoernooi wat door goldenpalace.be georganiseerd wordt. Saturday Night Fever is namelijk echt een toernooi waar je aan moet meedoen. Het heeft namelijk een gegarandeerde prijzenpot van maar liefst 20.000 dollar en Saturday Night Fever vindt elke zaterdag om 20.00 plaats.

Saturday Night Fever Golden Palace

Bij Saturday Night Fever is het mogelijk om je voor 93 + 7 dollar in te kopen. Daarnaast biedt goldenpalace.be je ook nog de mogelijkheden om bijvoorbeeld vanaf 5 + 0,50 dollar te plaatsen voor dit grootste toernooi. Maar wat betekent het nu precies voor jou om mee te doen bij Saturday Night Fever?

  • Als je meedoet aan Saturday Night Fever heb je de mogelijkheid om een toernooi met een hoge buy-in te ervaren met een kleine investering die je moet doen.
  • Saturday Night Fever is een toernooi waar je met een kleine winst al een boost kan zijn van meer dan 150 dollar voor jouw bankroll
  • Bij Saturday Night Fever doen ongeveer 200 spelers mee die in weg staan tussen jou en de hoofdprijs van 4.000 dollar. Je bent dus zeker niet kansloos!

De beginstacks bij Saturday Night Fever hebben een unieke structuur, waardoor de actie alleen maar intenser wordt wanneer je langer in het toernooi zit. Je zult dus het gevoel hebben dat je in een deepstack toernooi zit met een hoge buy-in. Registreer nu.

Kwalificeer je vandaag nog voor het Saturday Night Fever toernooi

Om je te kunnen kwalificeren voor het Saturday Night Fever toernooi zijn er verschillende manieren mogelijk waarop spelers dat kunnen. Zelfs spelers met een kleine bankroll kunnen zich voor dit toernooi plaatsen.

Bij goldenpalace.be zijn er 6 toernooien per dag en dat elke dag van de week. Al deze toernooien hebben een buy-in van 5 + 0,50 dollar. Bij elke buy-in wordt er één ticket voor de Saturday Night Fever gegarandeerd. Voordat je het weet ben je gekwalificeerd voor het Saturday Night Fever toernooi.

Het toernooi Saturday Night Fever is dus echt de beste kans om met een kleine investering mee te kunnen spelen in een deepstack toernooi die een hoge buy-in hebben. Vooral de hoofdprijs van 4.000 dollar is natuurlijk de echte reden waarom je überhaupt mee zou moeten doen met het Saturday Night Fever toernooi. Bezoek daarom snel de website van goldenpalace.be en bekijk de voorwaarden om mee te doen. Wacht daarom niet langer en kwalificeer je vandaag nog voor het Saturday Night Fever toernooi.

Bezoek de website

Score: 0

Goedgekeurde Goksites toont legale online casino-, poker- en weddenschapwebsites die goedgekeurd zijn door de belgische kansspelcommisie.
Wij zij niet aansprakelijk voor enige wijzigingen van de Belgische wetgeving of fouten op deze website.
Disclaimer - Privacy Policy - Contact
Copyright © 2012 - 2020